Подходящите професии според асцендента

Асцендент в Стрелец

Трите основни области на развитие за теб са: духовност, образование и наука. Ще бъдеш много успешна и като юрист или консултант. Обичаш да помагаш на хора в нужда, което те прави идеален социален работник. Фактът, че Юпитер е управляващата планета на Стрелец, означава, че твоите усилия в кариерата със сигурност ще бъдат добре финансово възнаградени.

Асцендент в Козирог


Практична си по природа, трудолюбива и търпелива.
Имаш всички шансове да успееш при каквито и да било обстоятелства, затова не изпадай в мрачно настроение, ако ти отнеме време да постигнеш целите си. Вярвай, че това ще се случи в резултат на твоето постоянство. Подходящите професии са: земеделие, търговия, финанси, производство, електроника и инженерни длъжности.

Асцендент във Водолей


Философията, литературата, астрологията и интелектуалните дейности
са много подходящи за теб. Сатурн управлява знака Водолей, а това ти дава шанс да се развиваш и в техническите области и всичко свързано с машини и технологии. Освен добър инженер, от теб би излязъл и добър писател.

Асцендент в Риби

Обикновено тези хора са много амбициозни и получават добро образование. Благоприятни сфери на развитие са: здравеопазването, хотелиерството и транспорта. Имаш възможност да се реализираш и в областта на изкуствата, козметиката, работата като модел, учителската професия, писателската и журналистическата професия.

Още астрология:
Астро еротика: Какъв е той в секса
Как се влюбват различните зодии

Още:
5 въпроса за перфектния тен към Кирил Чалъков
Радост в Истанбул заради Орландо Блум
Изпитани съвети за кариерата
Тайните на билките: изпитани рецепти за природолечение