Подходящите професии според асцендента

Асцендент в Лъв

Имаш много добри възможности за развитие като бизнес мениджър, адвокат, актьор, доктор. Ти си лидер по природа, затова ръководните длъжности те влекат. От друга страна си комуникативна и обичаш да си в центъра на вниманието и сценичните изяви са друг вариант за професия, в която ще се чувстваш в свои води.
Връзката с природата и усещането за свобода са много важни за теб – всичко свързано с планините, земеделието, билколечението и туризма също може да представлява интерес за хората с изгряващ знак Лъв.

Асцендент в Дева

Твоя хубава черта е търпението и способността ти да боравиш умело с детайлите. Изключително добре се концентрираш и рядко правиш грешки от разсеяност. Можеш да бъдеш успешна бизнесдама, брокер, счетоводител или банкер. Учителстването и работата в сферата на консултантските услуги също е много добър избор.

Асцендент във Везни

Кариера в областта на правото е много подходяща за изгряващите Везни, защото имат силно развити дипломатични умения, търпение и чувство за справедливост. Венера е управляващата планета на този знак, а тя е покровителка на естетическите наслади и красотата, което дава добри шансове за развитие в бизнеса с козметични продукти. Изкуствата като музика, театър, рисуване и фотография също са много подходящи.

Асцендент в Скорпион

Такава личност може да бъде добър астролог, музикант, танцьор или математик. Ако имаш асцендент в Скорпион, значи обичаш да работиш самостоятелно и не ти убягват никакви детайли, така че можеш да се ориентираш и към докторската професия и по-специално тази на хирург. Скорпионът е воден знак и всичко свързано с водата също е добре дошло за теб в професионален план. Фармацията е друга област, в която успехът ще дойде лесно.

Политиката, армията и полицията са сред подходящите професионални сфери, защото Скорпионът е много смел и обича предизвикателствата.

Виж още на стр. iii