Подходящите професии според асцендента

Асцендентът, или изгряващият знак, влияе силно на наклонностите ни към определени занимания и на това в каква професия можем да се реализираме с успех.

 

Асцендент в Овен

Професията ти може да е свързана с медицина, химия, в сферата на горивата, търговията, пътуванията и туризма. Човек с този асцендент се справя много добре като мениджър продажби или директор в отдел “Логистика” или специалист Телекомуникации.

Друго възможно поле за изява може да бъде полицията, армията, правото и земеделието, защото Овен е управляван от Марс, а тази планета отговаря за изброените области.

Асцендент в Телец

Имаш големи шансове за успех и богатство. Този знак се свързва с материален просперитет и удобства. Телците са талантливи и по отношение на изкуствата и създаването на естетически наслади. Подходящите професии са в следните области: танцовото изкуство, актьорското майсторство, пеенето, художествените занаяти, парфюмерийната индустрия, изработката на бижута, дизайн на дрехи, интериорен дизайн, кулинарията. 

Ако чувстваш, че нямаш афинитет към изкуството, насочи се към дейност, свързана с финанси: банково дело, недвижимо имущество, стоковата борса и т.н.

Асцендент в Близнаци

Имаш потенциал да станеш добър музикант, писател, учител, консултант или каквито и да е позиции, в които се изисква високо ниво на креативност. Хората с този асцендент са весели и общителни и лесно омайват околните, така че стават добри търговски представители и репортери.

Този знак е управляван от Меркурий, а това е планетата на интелектуалните дейности, затова имаш шанс да се развиеш в сферата на определена наука или да станеш добър анализатор.

Асцендент в Рак

Имаш голям потенциал за развитие във всичко свързано с водата и други течности – водоснабдяване, млекопроизводство или СПА процедури. Луната управлява знака, което означава, че фотографията, изкуствата и занаятите също са подходящи за теб. Луната се свързва с женското начало, така че професия в областта на поддържането на женската красота също е добра опция – козметични салони, разработване на козметични продукти и т.н.

Виж още на стр. ii