Пълният хороскоп за месец юли

Стрелец

Любов: Присъствието на Венера в Лъв до 18-ти повишава либидото ви. Възможни са благоприятни промени във вашата връзка. Ако сте необвързани, новолунието на 16-ти ще подпомогне флирта и новите запознанства. След 25-ти Венера е ретроградна, така че бъдете предпазливи.

Работа и пари: Новолунието на 16 юли ще донесе нови перспективи за вашите финанси. Не са изключени нови професионални хоризонти, както и повишаване на доходите ви. Около 23-ти внимавайте с преговори и споразумения с частни лица.

Здраве: Пазете се от стомашни разстройства в средата на месеца.

Козирог

Любов: Емоционалния ви живот няма да ви позволи да скучаете този месец. Настроени сте романтично и не е изключено да предприемете пътуване с партньора, което да освежи връзката ви. Въпреки това, след 15-ти са възможни напрежение и ревност, които да доведат до сериозни проблеми във връзката. Ретроградната Венера от 25-ти допълнително усложнява комуникацията.

Работа и пари: Този месец ще успеете да стабилизирате вашия бизнес, както и ще увелите приходите си. Юли е добър месец ако си търсите работа. Сега е времето да си изпратите автобиографията. Що се отнася до финансите, взъможни са много разходи, някои от тях ще са свързани с дома.

Здраве: Променете хранителните си навици.

Водолей

Любов: До 18 юли ще бъдете фокусирани върху емоционалния си живот, а това ще помогне възстановяването на романтична атмосфера и комуникацията с партньора. Ако нямате връзка, юли е вашият месец. Флиртувайте на воля, получава ви се добре.

Работа и пари: Предстои ви интензивен месец, мотивирани сте да работите, за да реализирате целите си. С помощта на Венера в Лъв, около 18 юли вашите финанси ще се подобрят и ще получите признание от шефовете. След 25-ти са възможни проблеми с колегите и бизнес партньорите.

Здраве: Бъдете внимателни докато тренирате. Възможни са контузии около 22 юли.

Риби

Любов: Без да преувеличаваме, юли месец ще бъде най-ерточният месец от цялата ви година. С повишено либидо сте и ще живеете в абсолютна любов. Ако сте сами, около 8-ми е възможно да срещнете мъжа на живота си, който ще промени вашия мироглед завинаги. След 25-ти са възможни проблеми в комуникацията.

Работа и пари:
Трябва да разпределите силите си с повече решителност. В действителност, през юли ще сте подложени на по-малко стрес и тревоги от предишните два месеца. С новолунието на 16-ти с лекота ще преодолявате всякакви препятствия. Възползвайте се от всички професионални възможности, които получите сега.

Здраве: Психологически и физически ще се чувствате най-добре след 16 юли.