Пълният хороскоп за месец юли

Юли е тук и лятното настроение вече е налице. Какво да очакват всички зодии в сферата на любовта, парите и здравето?

Овен

Любов: Преминаването на Венера в Дева на 19 юли носи много напечени моменти във вашата връзка. Това от своя страна затруднява отношенията с партньора и са възможни спорове. Ако сте необвързани, пълнолунието на 2 юли ще ви помогне да пофлиртувате.

Работа и пари: Този месец ще е наситен със срещи с потенциални бизнес партньори, с които ще реализирате целите си. Новолунието на 6 юли ще ви подтикне да бъдете по-активни, за да подобрите състоянието на вашите финанси.

Здраве: Избягвайте споровете около пълнолунието на 2 юли.

Телец

Любов: Около 19 юли ще има доста приятни събития в личния ви живот, но на 25-ти е възможно усложняването на емоционалните отношения. В случай че имате връзка, това е благоприятното време, в което да опитате нови неща партньора.

Работа и пари: Юли е благоприятен период за развитието на бизнеса ви. Ще се отворят нови възможности за нови партньорства и за увеличаване на приходите. Внимавайте около пълнолунието на 2 юли, възможно е атмосферата на работното място да е усложнена.

Здраве: Бъдете внимателни ако се движите повече.

Близнаци

Любов: Възможна е поява на доста интересни хора в живота ви. Присъствието на Венера в Лъв няма да ви позволи да скучаете. В случай че имате връзка, опитайте се да избегнете напрежението с партньора на 15 юли.

Работа и пари: Пълнолунието на 2-ри благоприятества проблемите в общуването с партньорите ви. Обърнете внимание на финансите си, тъй като е възможен дисбаланс между приходите и разходите. Възможно е предложение за ново партньорство около 16-ти.

Здраве: Този месец нямате много енергия, така че обърнете повече внимание на вашата диета.

Рак

Любов: Пълнолунието ви подпомага да разберете какви притеснения има във връзката или брака ви. Ако сте сами, след 8-ми ще бъдете по-комуникативни, а така ще се увеличат шансовете срещнете своята половинка.

Работа и пари: Очаква ви проблемен месец за кариерата, тъй като атмосферата на работното място ще бъде по-сложна. Обърнете внимание на отношенията си около 15-ти, за да не влезете в конфликт с колегите. Новолунието на 16-ти ще доведе до ключови промени, които ще ви направят по-решителни да се справите с реализацията на целите си.

Здраве: Обърнете внимание на стомашните си проблеми.

Продължава на ii