Пълният хороскоп за месец юли

Лъв

Любов: Присъствието на Венера във вашия знак до средата на месеца ви носи много любов и романтика. Този факт, съчетан с навлизането на Слънцето във вашия знак на 22 юли, увеличава перспективите за приемане на следваща крачка във връзката ви. Възможно е и създаването на нова, особено около 23-ти, когато може да срещнете интересен нов познат.

Работа и пари: Първата половина на месеца е благоприятна за развитието на кариерата ви. Ще получите признание за уменията си и ще имате отлични възможности за увеличаване на финансите. Въпреки това, след 15-ти се опитайте да бъдете по-внимателни, тъй като са възможни конфликти с колеги.

Здраве: След 25 юли бъдете внимателни в движенията си, защото са възможни дребни инциденти.

Дева

Любов: Юли ще бъде доста интересен месец за вас. Пълнолунието на 2-ри ще сложи фокус върху вашата връзка и емоционалните ви нужди. Навлизането на Венера във вашия знак, увеличава вашия чар и мъжете ще бъдат привлечени като магнит от вас. Но след 25-ти вашата преценка ще бъде замъглена и ще се чувствате объркани.

Работа и пари: Планетарните влияния са от голяма полза за постигане на вашите професионални цели този месец. Ще се наложите на работното си място и е възможно увеличение на приходите. Възползвайте се от възможностите за печеливши партньорства. Независимо от това избягвайте излишните разходи.

Здраве: Този месец внимавайте за стомашни проблеми.

Везни

Любов: Благодарение на планетарните влияния, този месец вие ще разбиете всичките си илюзии, които замъгляват ума ви във връзката. Внимавайте с вашите постъпки и не прибързвайте с решенията си в този аспект. Ако сте необвързани, новолунието на 16-ти ви прави по-комуникативни и никой няма да остане равнодушен на вашия чар.

Работа и пари: Новолунието на 16-ти благоприятства вашите планове, откриват се нови перспективи пред вас, от които трябва да се възползвате максимално. До 25 юли е възможно значително да подобрите приходите си.

Здраве: Опитайте се да си почивате повече в последните десет дни от месеца.

Скорпион

Любов: Пълнолунието на 2 юли повишава либидото ви и ще сбъднете ваши скрити желания. Възможно е да искате да направите следващата крачка с партньора. Ако сте свободни, новолунието на 16-ти ви прави по-очарователни. Възможни са нови запознанства. Може би ще обърнете повече внимание на човек от приятелския ви кръг.

Работа и пари: След 2-ри завършете всички висящи професионални и финансови дела и планирайте методично следващите си стъпки. След 16-ти се откриват нови възможности пред вас. Избягвайте предложения за сътрудничество или нови споразумения в последните дни на месеца.

Здраве: Ако искате промяна във външния вид, направете я след 15-ти.

Продължава на стр. iii