Месечният хороскоп за юни

Стрелец

Любов: Планетарните влияния ви поставят под светлината на прожекторите. Въпреки че Меркурий е ретрограден в първите десет дни на месеца, на вас няма да ви се отрази негативно. Преминаването на Венера в Лъв на 5-ти ще ви донесе още положителни емоции. Това е най-подходящото време да вземете решения за бъдещето на връзката си.

Работа: След 5-ти ви очаква период на интензивна дейност и упорита работа. След 11 юни са възможни промени на работното място. Сега е моментът да покажете какво можете, за да спечелите доверието на началниците си.

Здраве: Направете общ преглед на състоянието си.

Козирог

Любов: При вас също ще има проблеми в комуникацията с любимия човек през първите десет дни. Сега е моментът, когато ще излязат наяве всички наболели проблеми. Ако сте сами, има вероятност да намерите любовта след 11-ти у човек от вашия кръг от приятели.

Работа: Навлизането на Венера в Лъв на 5-ти и Новолунието на 16-ти благоприятства за бизнес контактите ви и очаквайте ново интересно предложение. Възползвайте се максимално от възможностите, които ще ви се предоставят.

Здраве: Умората и разочарованието ви от различни събития ще натоварят вашето здраве. Почивайте си повече!

Водолей

Любов: Планетарните влияния ви предпазват от негативния ретрограден Меркурий и за разлика от останалите, вие ще успеете да очаровате всички, комуникацията ви ще е на ниво. Не пропускайте нови запознанства. Възможно е любовният ви живот да се промени коренно в положителна насока.

Работа: През този месец, вие ще сте фокусирани изцяло във работата и финансите си. Разбира се, през първите десет дни е възможно напрежение в тази сфера. След 11-ти перспективите се подобряват. Ако в момента си търсите нова работа, бъдете търпеливи, следващия месец е по-благоприятен.

Здраве: Не пренебрегвайте здравето си и не позволявайте тревогите да се отразят на вашето състояние.

Риби

Любов: Юни ще ви донесе много еротика и страст с партньора, особено след 5 юни. От друга страна, са възможни и разногласия около Пълнолунието на 2-ри. Ако нямате връзка, ще имате много възможности за флиртове и връзки след 11-ти.

Работа: Навлизането на Венера в Лъв 5-ти създава подходящи условия за реализирането на вашите професионални цели. Високопоставените хора в службата ви ще подкрепят усилията ви и ще ви помогнат да разширите областите на дейностите си. След 24-ти вашите финанси ще се подобрят.

Здраве: Укрепете физическото си състояние и се погрижете за външния си вид след 11 юни.

Изберете си домашен любимец според зодията