Месечният хороскоп за юни

Лъв


Любов:
През юни сте склонни към вземане на смели решения в любовта. На 5 юни Венера навлиза във вашия знак, където ще остане в продължение на доста дълго време. Възползвайте се от тези дни, за да подобрите емоционалния си живот, връзката си или пък да започнете нови отношения, ако сте сами.

Работа: С изключение на първите десет дни, юни е добър месец за планиране на следващите ви стъпки. Ако сте в търсене на работа, сега е вашето време. След 16-ти ще подобрите финансите си.

Здраве: Внимавайте със здравословния начин на хранене и обърнете внимание на зъбите си.

Дева

Любов: И при вас ще има напрежение и недоразумения през първите десет дни. Постепенно обаче ще възстановите баланса в отношенията си с партньора, ако се фокусирате в тази насока. Ако сте сами, Новолунието на 16-ти благоприятства нови запознанства.

Работа: Пълнолунието на 2-ри причинява много недоразумения на работното място. Бъдете дипломатични и обърнете внимание на нерешените въпроси, които сте отлагали досега. След 16 юни ще имате възможност за увеличаване на финансите.

Здраве: Това е добър момент да започнете диета и да направите промени във външния си вид.

Везни

Любов: Първите десет дни ще бъдат доста съдбовни заради ретроградния Меркурий, който е виновен за усложняването на комуникацията с партньора. Има голяма вероятност да се разделите, ако той ви подтиска. За самотните Везни, след 5-ти имат шанс да срещнат правилния човек.

Работа: Този месец ще се окаже доста важен за вас по отношение на вашето кариерно развитие. След 16-ти е възможно да разширите своите професионални хоризонти.

Здраве: След 11-ти задължително се погрижете за физическото си състояние и за диетата си.

Скорпион

Любов: Венера навлиза в Лъв от 5-ти, а това дава възможност за промени във вашия сексуален живот. Очаква ви доста динамичен месец. В случай, че сте сами, скоро ще срещнете любовта. За останалите – след 11-ти се фокусирайте в подобряване на отношенията си с партньора.

Работа: През юни ще имате доста възможности за възход в кариерата. Така че смело предприемете действия за полагане на основите за кариера, за която мечтаете. След 9-ти има вероятност за неочаквано увеличаване на заплатата.

Здраве: След 16-ти се погрижи за външния си вид, диетата и спортната ви програма.

Продължава на стр. iii