Месечният хороскоп за юни

Какво ни очаква в следващите дни в сферата на любовта, бизнеса и здравето? Как ще ни се отрази ретроградния Меркурий?

Ето я подробната прогноза за месец юни.

Овен

Любов: Първите десет дни на юни са повлияни от ретроградния Меркурий. Пълнолунието в Стрелец утре обаче ще ви мотивира да подновите емоционалния си живот и ще ви подтикне да поискате да започнете нова връзка или пък прекратите старата. Към края на месеца ще трябва да обърнете повече внимание на семейните дела.

Работа: Обърнете внимание на начина по който управлявате парите си, за да не допуснете сериозни грешки. Новолунието на 16 юни благоприятства уреждането на финансовите въпроси.

Здраве: Пазете се от инциденти поради разсеяност при шофиране и не пропускайте гинекологичния преглед.

Телец


Любов: Преминаването на Венера в Лъв на 5 юни помага за възстановяването на добрата комуникация с партньора. Необходимо е да си изясните чувствата, защото точно те ще действат като катализатор в решенията, които вземате. Ако сте сами, не бързайте да се впускате във връзки през първите десет дни, защото е много вероятно да вземете погрешни решения заради ретроградния Меркурий.

Работа: През първите десет дни са възможни отлагания и забавяния в изпълнението на професионалните цели. Ако е възможно, започнете ново ново партньорство или сделка след 11-ти.

Здраве: Пазете се от вируси и се грижеше повече за физическото си състояние.

Близнаци

Любов: Възможни са напрежение и недоразумения в първите десет дни на месеца. В случай, че имате връзка, покажете на партньора си колко го обичате. След 11-ти положението ще се нормализира. Ако сте сами, Новолунието на 16-ти предразполага към нови запознанства.

Работа: След 5 юни професионалните ви задължения ще се увеличат, но не и доходите ви. Около 20-ти ще имате уникална възможност да реализирате дълго мечтана от вас цел. След 16-ти има вероятност за подобряване на вашите финанси.

Здраве: След 16-ти започнете диета и спорт, за да се радвате на добро здраве.

Рак

Любов: И при вас любовта ще е белязана от доста дрязги и напрежение през първите 10 дни. Не се притеснявайте, след това нещата ще започнат да се подреждат. Ако сте сами, Новолунието на 16-ти увеличава шанса за създаване на нова и сериозна връзка.

Работа: Следващите 30 дни ще бъдат месец на промените. С добра организация и стратегия ще успеете да бъдете успешни и да намалите напрежението в тази сфера.

Здраве: Възможни са стомашни разстройства. Вземете мерки предварително.

Продължават на стр. ii