Месечният хороскоп за август

Стрелец

Връзки и секс: Този месец ви поднася безкрайни възможности за развитие. Прекратете конфликтите с близките ви хора и се опитайте да запазите мира в семейството си, без да обидите никого. Под влиянието на Венера всички пречки падат и това ще ви даде кураж да действате по-динамично и ефективно, особено ако това значи да признаете чувствата си пред новата си тръпка. 
 
Работа и пари: Набрали сте инерция и се движите устремено напред, без да губите никакво време. Слънцето и Юпитер ви дават доза оптимизъм, която ви кара да забравите дори вродената си прагматичност. Във финансово отношение трябва да отстъпите назад, за да видите ситуацията по-добре, а чак след това да вземете важните решения. 
Здраве: Планирайте отрано пътуванията и се уверете, че ваканцията ви няма да се провали. Имате нужда от нея!

Козирог

Връзки и секс: Венера и Сатурн ви правят по-хармонични отвсякога в действията, особено на фронта на връзките. Ще бъдете по-категорични в избора си и това определено се забелязва от човека до вас. Освен това по-добре ще видите и неговите нужди. Не се доверявайте на хора, които ви забъркват в интриги, от които не се интересувате.

Работа и пари:
Меркурий и Юпитер ви помагат да си изясните целите и да преминете към осъществяването им. Време е да решите кои неща са важни за вас и от кои трябва да се откажете, тъй като енергията ви не стига за всичко.

Здраве: Ако сте артистична натура, най-добре е да се отдадете на това свое хоби, като то ще ви помогне да изчистите ума си и да останете по-спокойни. 

Водолей

Връзки и секс: Този месец е месец на промените, а това засяга всеки аспект от ежедневието ви. Чувствата ви са особено ясни и нищо не ви кара да се замислите в решенията си. Внимавайте какво говорите, не губете време и енергия в загубени каузи, не можете да промените никой. Не вярвайте на празни обещания, тъй като нещата не са такива, каквито изглеждат.

Работа и пари: Вслушайте се в съветите на близките си, тъй като този месец е проблемен в работно отношение. Сега не е време да вземате важни решения относно кариерата и парите си, изчакайте да дойде септември и действайте на трезва глава.

Здраве: Не се задълбочавайте в душевните си проблеми, за да не изпадате в депресивни състояния. Имате нужда от подкрепа.

Риби

Връзки и секс: Марс вади на показ отдавнашни проблеми във връзката ви и ги поставя в нова светлина. Това ви кара да се замислите по-силно за собствените си желания и решения. Любовният ви живот е смесица от мечти и реалност, но това състояние може да е илюзорно. В края на месеца ще погледнете трезво на ситуацията и ще разберете накъде искате да поемете.

Работа и пари: Сложни ситуации на работното място ви оставят по-изморени и объркани от обикновено. Ще видите по-ясно какво точно ви ограничава да преследвате промяната и може би това е месеца, в който тя най-накрая ще настъпи.

Здраве: Не усложнявайте нещата като поставяте на второ място здравето си.

Зодията на вашето дете може да ви даде важен урок
Най-лошите черти на всяка зодия