Месечният хороскоп за август

Пълният хороскоп за месец август е тук! Очаквайте горещи страсти, много вдъхновение и заслужен релакс, но какво вещаят звездите за отделните знаци?

Овен
Връзки и секс: Този месец работите прекалено здраво и това може да създаде напрежение в отношенията ви със семейството и приятелите. Въпреки това сте прекалено упорити и нямате търпение да слушате чуждото мнение. Борете се за постигането на целите си, тъй като вие знаете с каква цена се постигат те. Не вярвайте, че трябва да се промените, заради чуждото одобрение.

Работа и пари: Марс ви прави креативни и това е добре за бъдещите ви планове и собственото ви развитие. Под влиянието на Меркурий поставяте под въпрос практическата част на целите, което ви помага да промените стратегията си и да станете по-добри.

Здраве: Опитайте се да запазите вътрешния си мир и не се поддавайте на стрес. Отидете на почивка, ако можете.

Телец

Връзки и секс: Радвайте се на компанията на хората, които ви карат да мечтаете и ви провокират да извадите на показ детето в себе си. Очакват ви промени в отношенията с някои близки хора. За да се чувствате добре в кожата си е нужно да превъзмогнете травмата от стара връзка, която продължава да ви тормози.

Работа и пари: В първата седмица на месеца се чувствате изпълнени с енергия, благодарение на Марс. Оказвате се обградени от много интересни предложения, но преценете внимателно към какво ще насочите вниманието си.

Здраве: Не вярвайте на илюзорни обещания на съдружници и колеги, за да се предпазите от разочарование и стрес. 

Близнаци 

Връзки и секс: Този месец сте много уверени в себе си и вземате добри решения относно собственото си развитие. Ако сте сами, сега ви се отдава възможност за начало на ползотворни интимни отношения. Отидете на почивка с приятели и се забавлявайте максимално, за да извлечете най-доброто от горещия летен месец. Близките ви хора ще ви помогнат да разберете повече за себе си, стига да ги допуснете.

Работа и пари: Ако в момента не сте достатъчно сигурни финансово, не вземайте важни решения за промени у дома. Юпитер ви помага да развихрите въображението си, а Венера – да намерите добри партньори на работното място.

Здраве: Обърнете повече внимание на хобитата си, за да успеете да се разтоварите пълноценно след напрегнатите работни дни.

Рак

Връзки и секс: Този месец чувствате, че трябва да сте на разположение за хората, които обичате, тъй като този път те имат нужда от вашата подкрепа. Чувствате по-малко напрежение и това ви позволява да се насладите на живота и всичко, което той ви предлага. Нямате проблеми с близките си хора и любимия, радвате се на безоблачни отношения през целия месец.

Работа и пари: След 24-ти ще настъпят промени във финансовото ви състояние. Имате нужда да се посветите на текущите задачи, за да успеете в бъдещите планове. Не поемайте допълнителна работа, с която не можете да се справите, тъй като нямате неизчерпаеми запаси на енергия.

Здраве: През този месец пътувайте възможно най-много, за да прочистите ума си и да отпочинете добре.

Продължава на стр. ii