Месечният хороскоп за август

Лъв

Връзки и секс: През август късметът е на ваша страна! Отношенията ви със семейството са спокойни и решавате дори най-наболелите проблеми с лекота. В интимните връзки положението е същото, затова може би сега е времето да обсъдите с половинката какво ви предстои. Покажете на околните, че заставате зад изборите, които правите, за да получите тяхната подкрепа.

Работа и пари: Късметът е на ваша страна, но това не значи, че не трябва да работите здраво. Бъдете упорити и целеустремени, преследвайте успеха, колкото и усилия да изисква това.

Здраве: Най-важното средство за борбата със стреса са добрите приятели, затова се старайте да не оставате сами за дълго.

Дева 

Връзки и секс: Юпитер се намира във вашия знак след 12-ти, а това ще ви помогне да постигнете промените в личния ви живот, към които отдавна се стараете. С помощта на Венера ще се радвате на интимност и подкрепа от страна на любимия. За да запазите отношенията с близките си добри, трябва да дадете повече, отколкото очаквате да получите.

Работа и пари: Меркурий нанася промени в различните аспекти на живота ви. Талантите ви са налице, но сте прекалено практични, за да им се отдадете напълно. В последната седмица на месеца ще се изправите пред неочаквани промени на работното място.

Здраве: Не пренебрегвайте собствените си нужди за сметка на чуждите.

Везни

Връзки и секс: Този месец трябва да обърнете повече внимание на сигналите на собственото си сърце, за да разберете какво точно искате. Насладете се на живота и всичко, което той може да ви предложи. Логиката ви кара да бъдете по-внимателни в любовните си отношения.

Работа и пари: Загърбете несигурността и външните фактори, които ви пречат да се развивате. Излезте от черупката си и покажете на всички какво можете. Подходете с внимание към всяка ситуация и ще видите, че дори проблемите, които изглеждат сякаш нямат решение, ще бъдат разрешени.

Здраве: Не поставяйте нито физическото, нито психическото си състояние на заден план.

Скорпион

Връзки и секс: Под влиянието на Меркурий, Венера и Марс, след 8-ми се чувствате жадни за живот. Искате да грабите с пълни шепи от настоящето и да усетите всичко, на секундата. Не бъдете груби към хората, които ви поднасят извиненията си, а ги приемете. Нещо в тях се е променило и те са искрени.

Работа и пари: За вас няма почивки, дори в момента да сте на ваканция. Възможно е от нищото да решите, че искате да запишете магистратура или да заминете да работите в чужбина. Приятелите ви ще ви помогнат да погледнете обективно на ситуацията.

Здраве: Релаксът е задължителен през този месец.

Останалите зодии са на стр. iii