Месечен любовен хороскоп за юли

Стрелец 

В средата на месеца вече ще се чувствате готови да поемете контрола над ситуацията в собствените си ръце. Внимавайте да не изпускате нови възможности, които ви сте отдават в романтично отношение. Вие сте от знаците, които обожават флирта, всички приключения, свързани със свалките и се наслаждавате на целия процес с най-голямо удоволствие. Чувствате се уверени в кожата си, секси и предизвикателни, и готови за романтика, а това е много важно за вас в този период.

Козирог 

Толкова много неща ви се случват напоследък, че напрежението не е подминало връзката ви и в момента с партньора ви сте в много странна ситуация. Нужно е да разберете откъде идват проблемите и да проверите дали можете да се справите с трудностите, и то съвместно. Това ще ви накара да се сближите или ще ви отдалечи напълно, но промяната на този етап е наложителна. Може да се чувствате доста чувствителни и напрегнати на моменти, особено по време на пълнолунието 12-ти юли.

Водолей

Звездите ви окуражават да прекарвате повече време с любимите ви хора, да излизате повече и да се забавлявате. Това, естествено, се отразява положително и на сексуалния ви живот, стига да сте в настроение и за флиртове, покрай всички останали неща, които ви занимават. Чувствате се секси и в добро настроение. В първите две седмици от месеца е много вероятно да имате проблеми в работата, което за малко ще ви прави угрижени, но все пак бъдете уверени, че най-доброто предстои и подходете с положителна нагласа към трудностите.

Риби

Време е да прецените дали ежедневието ви не е прекалено натоварващо и дали това не пречи на отношенията ви с околните. Тук трябва да отбележим, че най-доброто решение на стреса е добрият оргазъм, така че, когато имате възможност за креватни ласки, отдавайте им се! Може и да нямате нужда от партньор за това, но пък е много вероятно да сте срещнали такъв в последната година. В прекрасно здраве сте, в работата ви върви и приятелите ви оказват подкрепа, тека че бъдете уверени в себе си и връзката си, и се забавлявайте! 
Кои зодии не си пасват в любовта
Как да се обличаме според зодиакалния ни знак
Тайното оръжие на всяка зодия през 2014 година