Месечен любовен хороскоп за юли

Звездите вещаят вълнуващ юли, особено що се отнася до секс, интимност и връзки. 

Слънцето, Меркурий и Венера преминават през квадрата на Уран и Плутон, карайки ни да се замислим за отношенията си и това дали самите ние сме удовлетворени от тях.  
Месецът няма да е разочароващ, но вижте какво вещаят звездите за всички зодии!
Овен
След 16-ти се намирате в съвсем нова ситуация, която изисква нова стратегия. Това е игра на флиртове, която действа по собствените си правила. Предстои ви една цяла година, в която звездите ще ви подкрепят в любовно отношение. Обаче има уловка! И това е вашето его. Начинът, по който да накарате вселената да работи във ваша полза, е да подбирате към кой точно индивид от мъжки пол се втурвате, за да не се окаже, че сте се събудили на напълно непознато място в апартамент, в който в нормални обстоятелства дори не бихте влезли. 
Телец
Този месец се чувствате под натиск и трудно изразявате какво точно ви притеснява, дори да става дума за интимни отношения. Комуникацията е ключове и може би е време да се замислите дали не трябва да изгладите и други предишни пререкания, които сте имали с половинката си. Връзките невинаги са лесни, затова трябва да бъдете съгласни и на компромиси, стига те да са и от двете страни. Не е нужно да си губите времето с някой, който не го оценява и не трябва да забравяте този факт. Не се страхувайте от това, че ще останете сами ако разкриете какво точно ви тревожи. 
Близнаци
Юли носи малко трудности в любовно отношение на почти всички знаци, което автоматично значи, че не подминава и вас. Не бъдете с прекалено големи очаквания от новите тръпки, за да не останете разочаровани след кратко време. Ако не сте задоволени в любовта в момента, фокусирайте се да намерите това, което ви привлича, дори това да значи край на дълга връзка. Помнете, че пътят към щастието невинаги е лесен. Въпреки това се старайте да подхождате с положителна нагласа и не се отказвайте да търсите нови тръпки. 
Рак 
Този месец няма да бъде обикновен за вас, не само защото имате рожден ден. Сега не е времето да криете чувствата си, да се правите, че нищо не се е случило и че не знаете какво точно искате. Освен това не е и време да внимавате в сексуално отношение, защото няма по-добър афродизиак от собствените ни нужди. В момента искате да имате връзка, в която да получавате сигурност, интимност и честност, където ще сте свободни да загърбите всичките си задръжки.  
Още зодии на стр. ii