Месечен любовен хороскоп за юли

Лъв 

В първите три седмици от юли ще се видите принудени да се справяте с призраците от стари връзки, които пречат на настоящата. До 16-ти трябва да сте разбрали какво точно искате и какво не трябва да ви дърпа назад. Не пропускайте възможността, която ви се отдава, да бъдете секси, желана и предизвикателна. Направете каквото трябва, за да бъдете в добра форма и да се чувствате добре в обятията на любимия. Сексът винаги е по-добър, когато се чувствате добре в собствената си кожа.

Дева

Проблеми в работата и семейството ще ви занимават в първите седмици от юли, което автоматично значи, че никак няма да ви е до свалки и флиртове. Пълнолунието на 12-ти ви носи положителен поглед върху ситуацията, но само ако сте готови да се справите сами с нея. Нужно е да се запитате дали в крайна сметка проблема не е у вас и какво трябва да промените, ако това е така. Ако все пак проблемите с близките ви продължат да ви затормозяват, не търсете помощ на чуждо място. Доверете се на човека до вас, който най-добре знае как да ви помогне да се почувствате по-добре. 
Везни
В първите седмици на юли усещате, че сте толкова фокусирани в работата си, че това пречи на любовния ви живот. Но можете да се утешите с това, че Марс вече преминава в Скорпион, тъй като ретроградния Марс не ви донесе никакви позитиви. От началото на годината досега сте изпитали доста трудности във връзката – време е този период да приключи. С напускането на Марс ще усетите как не сте толкова напрегнати и съсредоточени, и имате желание за лудории, флиртове и забавления. Възползвайте се от този период, лято е все пак!
Скорпион
Годината досега не беше никак лесна за вас. Проблемите в семейството и работата обаче ви сближиха с половинката ви, и намирате лежерните недели, прекарани в леглото, за най-добрия начин за борба със стреса. Въпреки това, сега настъпва кратък период, в който може да се окаже, че любовния ви живот страда. Имате нужда някой да ви напомни за възможностите, които живота предлага и че можете да постигнете всичко сами. Позитивната нагласа е ключ към решението на всички драми, които ви тормозят, включително и проблемите в леглото!
Останалите зодии на стр. iii