Месечен хороскоп за април

Стрелец

Любов: Април е труден месец за вас, ретроградният Марс изатъмненията няма да подминат зодията ви и ще затруднят общуването слюбимия човек, предизвиквайки неразбирателства. Ако пък сте сама,практикувайте смело изкуството на флирта.
Работа-пари: Увеличаванетона доходите ви ще завладее вниманието ви и може да се превърне вконфликт с колеги и партньори. Внимавайте какво казвате пред контактитеси. Следващият месец ще е по-подходящ за постигане на целите ви.
Здраве: Респираторни проблеми и алергии изискват вниманието ви.

Козирог

Любов: Всекидневният ви живот е стресиращ, а семейството изсмуква енергиятави. Атмосферата е заредена с потенциални конфликти. Ако нямате връзка,този месец не се очертава появата на подходящ човек.
Работа-пари:Заредете се с кураж, в професионален план ще ви се наложи да работитездраво в не съвсем добра обстановка. Напрежение между вас и колеги, ноако играете по правилата, ще видите добри резултати.
Здраве: Внимавайте за всякакви инфекции и инциденти.

Водолей

Любов:Виждате чувствата си по-ясно, изразявате нуждите си по-прямо. Планетитеще повлияят и на вашите любовни отношения, дори е възможно да доведатвръзката ви до раздяла. Ще вземете решение в края на месеца.
Работа-пари:Отношенията в работата ви са обтегнати и ще ви се наложи да впрегнетесамообладанието си, за да избегнете екстремни ситуации. Не харчетеизлишно.
Здраве: Не се нервирайте, това ще ви докара здравословни проблеми.

Риби

Любов:Комуникацията с половинката ще изкара наяве несигурността и погрешнитерешения, които сте взели в миналото. Тежките планетарни аспекти щеразбъркат емоциите ви, но ще оцените кои хора са важни в живота ви и коине.
Работа-пари: Обстоятелствата не позволяват да реализирате целитеси, но ще ви се наложи да работите здраво. Ще съумеете да подредитенещата така, че да ви бъдат от полза. В първите десет дни ще получитедопълнителна сума.
Здраве: Пазете се от алергии. Не се отказвайте от диета.

Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн
Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия