Месечен хороскоп за април

Две затъмнения, ретрограден Марс и Меркурий в Риби – какъв ще бъде април за всяка зодия?

Лунно затъмнение предстои на 15-ти, Слънцето ще бъде затъмнено на 29-ти. Марс е ретрограден, а Меркурий навлиза в Риби на 17-ти април.

Овен

Любов: Страст, очарование и флиртове ви чакат през април, ако не сте обвързана. Ако пък сте във връзка, опитвайте да не настоявате в комуникацията с партньора ви, защото рискувате да предизвикате конфликти.
Работа-пари: Ретроградният Марс няма да ви спести напрежение на работното място. Възможни са грешки в комуникацията и дезинформация. Април не е месец, в който да поставите ново начало. Внимавайте с разходите, може да се окажете без пари.
Здраве: Ретроградния Марс ви влияе и тук – податливи сте на вирусни инфекции и инциденти.

Телец

Любов: Рертоградният Марс пречи на сексуалното ви желание и няма да усещате химия между вас и партньора ви. По-добре избягвайте прекомерни реакции и не бъдете изискващи. Ако нямате връзка, възможно е запознанство в началото на месеца.
Работа-пари: Този месец няма да постигнете резултатите и съответно доходите, които искате. Работните дискусии ще изискват вниманието ви. Пазете се от излишни харчове.
Здраве: Започнете диета и тренировки, за да подобрите формата си.

Близнаци

Любов: Присъствието на Венера в Скорпион засилва чувствителността ви и изискванията ви към любимия човек нарастват. Комуникацията помежду ви обаче е затруднена, което ще изпълни всекидневието ви с напрежение. Самотните представителки на зодията може да срещнат стара любов.
Работа-пари: Април не е месец, в който ще успявате да постигнете всичките си цели. Професионалните ви ангажименти ще ви дойдат в повече. Предстоят ви и допълнителни разходи, което ще ви притесни.
Здраве: Време е да се научите да се справяте с гнева си и да преодолеете стреса във всекидневието.

Рак

Любов: Лошите планетарни аспекти този месец ще предизвикат трудности и във връзката на представителите на Рак.Опитайте да определите какви очаквания имате от любимите хора и какво искате да имате в бъдеще. Необвързаните да очакват да бъдат съблазнени от човек от професионалното им обкръжение.
Работа-пари: Не предприемайте нови бизнес начинания преди май, защото затъмненията ще затруднят развитието им. Финансовото ви състояние не е стабилно, така че харчете разумно.
Здраве: Внимавайте за настинки и дребни инциденти.