Месечен хороскоп за април

Лъв

Любов: В любовния ви живот вероятно април ще сеокаже най-трудният месец от годината. Ретроградният Марс във Везни щекоства напрежение в отношенията ви. Затъмненията също нажежавататмосферата. Вероятно е и завръщане на човек от миналото ви.
Работа-пари:Отлагане на очаквания събития, недоразумения на работното място, товасе очертава. Ще ви се наложи да работите здраво, за да преодолеетеситуацията. Партньорите ви обаче гледат с добро око на интересите ви. Незапочвайте нови неща.
Здраве: Податливи сте на настинки и дребни здравословни проблеми, подсигурете тялото си с витамини.

Дева

Любов:Комуникацията с любимия човек ще е усложнена, но няма да се стигне дораздяла. Половинката ви ще се опита да наложи мнението си в търсене нарешение на проблемите. За самотните е възможно запознанство в първитепет дни на месеца.
Работа-пари: За да вкарате баланс във финанситеси, трябва сериозно да орежете разходите си. Ретроградният Марс влияевърху положението с парите, което неизбежно ще предизвика напрежение.
Здраве: Избягвайте обилната храна и алкохола, започнете детоксикираща диета.

Везни

Любов:Омагьосвате с чар, но това не остава незабелязано от половинката ви иревността излиза наяве. Този факт ще докара буреносни облаци вотношенията ви, но опитайте да останете възможно най-спокойна, за дапреодолеете ситуацията.
Работа-пари: Атмосферата на работното място естранна, интриги и клюки тровят отношенията с колегите ви. Обърнетевнимание на уменията, които демонстрирате, това ще ви осигури бъдещопартньорство.
Здраве: Чувствате се изцедени и ви липсва енергия. Отделете си време за почивка.

Скорпион

Любов:Присъствието на Венера в Риби ще подобри емоционалния ви живот иизпадате в еротично настроение. Възможно е обаче и затъмненията даповлияят и да възникне напрежение. За необвързаните представители назодията предстоят флиртове и нови запознанства.
Работа-пари:Планетарните аспекти ще предизвикат отлагания и обстоятелства, които щепопречат на реализирането на целите ви, но вие сте сред тези, които щеизкарат месеца най-леко. Всъщност имате шанс да увеличите доходите сипрез първите дни на месеца.
Здраве: Важно е да контролирате среса и несигурността, за да не повлияят на здравето ви.

Останалите зодии вижте на страница iii

Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн
Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия