Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите през декември?

Стрелец
Любов: Планетарните влияния не те оставят да скучаеш и донасят доста проблеми в любовния ти живот. Преминаването на Меркурий 10.12 и на Венера на 16.12 през твоя знак, както и новолунието на 13.12 обаче ти носят положително развитие във връзките.
Работа и пари: Юпитер във Везни носи забавяне в професионалните ти ангажименти и напрежение в работата. Марс в Козирог те призовава да внимаваш с финансите, но също така да си подариш неочаквани подаръци. След 26.12 не се захващай с трудни и объркани задачи.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 може да те доведе до пристъпи на паника.

Козирог
Любов: Присъствието на Марс в твоя знак до 26.12 те прави по-фокусирана. Ако си сама, ще те озарят многобройни възможности за флиртове и дори влюбване. Сатурн и Плутон, комбинирани с пълнолунието на 28.12 ти напомнят, че в личния живот нищо не идва даром.
Работа и пари: Влиянието на Марс отново е много позитивно и ти дава увереност да преследваш целите си. Новолунието на 13.12 в Стрелец носи възможности за сътрудничество и ще ти даде нови идеи за развитие.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 те призовава да внимаваш с диетата си.

Водолей
Любов: Краят на годината ти носи проблеми в любовния живот. Присъствието на Венера в Скорпион преди 15.12, а след това в Стрелец, обещават, че нещата ще се оправят и ще преживееш една емоционална и луда Коледа.
Работа и пари: Венера навлиза в Стрелец на 16.12 и ти носи положителна промяна в отношенията с колегите и нови професионални контакти. На 26.12 Марс навлиза в твоя знак и ти носи високо продуктивен период.
Здраве: Увери се, че си се отървала от лошите навици. 

Риби
Любов: Очаквай напрежение в отношенията с любимия, особено в първата половина на месеца. На 11.12 Меркурий и на 16.12 Венера преминават през Стрелец и ти носят нови приятелства и флиртове.
Работа и пари: Сега не е времето да подписваш икономически или други договори, защото може да бъдеш измамена. Присъствието на Марс в Козирог води конфликти с колегите. На 11.12 всичко ще се нормализира, а на 27.12 Сатурн ще ти помогне да се съсредоточиш над бъдещи планове.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 може да премине под знака на леко депресивно настроение.