Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите през декември?

Лъв
Любов: Декември е месецът на еротиката за теб, особено преди 24.12, когато Венера се намира в знака на Стрелец. Ако си необвързана, планетарните влияния правят средата благоприятна за флиртове с перспектива, заради позитивното ви настроение, което се отразява и на чара ти. Меркурий в знака на Скорпион до 10.12 ще те накара да обръщаш повече внимание на човека до себе си.
Работа и пари: През целия месец внимавай как разпределяш парите си. На 14.12 взаимодействието между Меркурий и Уран увеличава креативността ти и благодарение на новолунието на 13.12 ще се радваш на благоприятни промени на работното място.
Здраве: Пази се от наранявания в последната седмица от месеца.

Дева
Любов: Присъствието на Венера в Стрелец от 16.12 е благоприятно и променя в положителна насока атмосферата в емоционалния ти живот. Ако имаш сериозна връзка, ще се сближиш с партньора си, а ако си сама, нови лица ще се състезават за любовта ти.
Работа и пари: Юпитер във Везни ти носи увереност да приключиш с работните си задължения, които все още чакаха да им обърнеш внимание. Марс е в Козирог до 25.12, с което увеличава енергията ти и ти помага да се адаптираш към новостите. Още по-голяма продуктивност ще ти донесе новолунието на 28.12.
Здраве: Внимавай за гинекологични проблеми.

Везни
Любов: Последният месец от годината е доста сложен за теб, комбинира приятни и неприятни моменти в любовния живот. Ако нямаш връзка, преминаването на Венера в Стрелец на 16.13 ще ти донесе възможности за флиртове и срещи. Ако пък имаш, около пълнолунието на 28.12 те очаква важен разговор с любимия човек.
Работа и пари: Меркурий навлиза в Стрелец на 10.12 и това възстановява баланса на работното ти място и ти помага да се справиш във финансово отношение. Новолунието на 13.12 ще ти донесе обещаващи знаци за професионалното ти развитие.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 води до отпадналост и леко неразположение.

Скорпион
Любов: Присъствието на Венера до 16.12 в твоя знак влияе много положително на любовния ти живот и ти обещава една изпълнена с хубави емоции Коледа, без значение дали си сама, или имаш връзка. Дори ежедневието ти се превръща във вълнуващо изживяване.
Работа и пари: Преминаването на Меркурий в Стрелец на 11.12 и новолунието на 13.12 връщат интереса ти в спестяването. На 27.12 Сатурн и Плутон те призовават да се съсредоточиш върху целите си и да работиш упорито, за да ги постигнеш.
Здраве: Не пътувай в последните 10 дни на месеца.


Виж останалите знаци на стр. iii