Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите през декември?

Вече сме в знака Стрелец и в последния месец от годината. Какви промени носи това в любовта, здравето и работата на всички знаци?

Овен
Любов: В емоционално отношение ще имаш доста тревоги през този месец. Ако можеш направи така, че да избягваш участието във важни дискусии. Навлизането на Венера в знака на Стрелец обещава нова любов.
Работа и пари: Кариерата продължава да изисква цялото ти внимание. Луната навлиза в Стрелец на 13.12 и това обещава да донесе успех на бъдещите ти планове и колективни дейности.
Здраве: Пази се и не пътувай на 10.12.

Телец
Любов: Присъствието на Сатурн в Скорпион носи емоционални тревоги в живота ти и неочаквани обрати, особено ако си родена в първите дни на знака Телец. Навлизането на Меркурий в знака на Скорпиона след 10.12 ще ти донесе смелост, необходима за да вземеш важни решения за бъдещето.
Работа и пари: Новата луна на 13.12 в Стрелец е благоприятна за финансовото ти състояние. На 26.12 Марс навлиза във Водолей и това ще се отрази на продуктивността ти, защото ще се чувстваш напрегната. На 27.12 влиянието на Сатурн и Плутон благоприятства бъдещето ти развитие, защото ти носи помощ от близки хора.
Здраве: Пълнолунието в Рак на 28.12 призовава да внимаваш със здравето си.

Близнаци
Любов: Неотстъпчивият Юпитер в този знак е причината да си недоверчива към думите на другите. Присъствието на Меркурий в Стрелец на 11.12 и на Венера на 16.12 в същия знак, правят наложителен размисъла върху фактите и развитието на емоционалния ти живот. Ако се озовеш в спор с партньора си, говори искрено, за да можеш да поправиш грешките във връзката ви.
Работа и пари: Присъствието на Марс в Козирог до 25.12 прави периода благоприятен за отделяне на време за спестяванията ти, банковите ти дела и всякакви други занимания с парични средства. На 27.12 Сатурн и Плутон ще ти помогнат да решиш проблем от миналото.
Здраве: Ще е проблемно около пълнолунието.

Рак
Любов: Марс в знака на Козирога до 25.12 носи вълнение в сексуалния ти живот, а Меркурий и Венера в Стрелец увеличават интензивността им. Ако не си обвързана, новолунието на 13.12 е предпоставка да намериш половинката си.
Работа и пари: Меркурий в Стрелец от 11.12 ти носи самочувствието да се довериш на собствената си креативност и предимството да се впуснеш във възможностите, които ти се предлагат. Новолунието ти дава възможност за започване на нови начинания, които могат да ти донесат продуктивни партньорства. Сатурн и Плутон на 21.12 ще затвърдят позициите ти в сегашната ви работа.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 е възможно да доведе до настинки и грипове.

Виж следващите знаци на стр. ii