Кои зодии не си пасват в любовта

Стрелец

В любовта стрелците се водят от мотото “Всичко или нищо”. Не си пасват с меланхолични или объркани хора, които не знаят какво искат. Най-лошата комбинация е с телец, който за стрелците е прекалено притежателен, както и с рака, на който не му достига спонтанност на действията. Комбинацията с дева също не е перспективна, тъй като тя постоянно ще го критикува и ще го кара да се промени.

Козирог

Козирозите често обясняват, че любовта не е важна за тях, но това всъщност е защитната им реакция срещу разочарования. За тях най-лошата възможна комбинация е тази с овена, за когото смятат, че е твърде нетърпелив и лековерен. Близнаците според тях нямат идеали, към които да се стремят. Стрелците пък са тяхна пълна противоположност.

Водолей

Водолейте се влюбват сравнително лесно и са готови да загубят своята свобода и право на избор. За представителите на тази зодия лоша комбинация е тази с телеца, защото той не е способен да му осигури стабилността, от която се нуждае. Нищо няма да излезе и от връзката между водолей и рак, както и с девата, която постоянно ще изисква от него да въведе ред в живота си.

Риби

Рибите са в постоянно търсене на идеалния партньор, с когото да изживеят любовта от приказките. Не си пасват с хора, които имат повърхностни възгледи за живота и се държат неразумно и буйно. За тях най-лошата комбинация е тази с овните, които им изглеждат прекалено агресивни и нетактични, както и с близнаците, които не умеят да разбират другите. Лъвът също не е добър избор за рибите, тъй като е прекалено властен.
Кои зодии изневеряват най-много?
Какви са жените като шефове според зодията
За какво мечтаят различните зодии?