Кои зодии не си пасват в любовта

Лъв

Лъвовете трудно се доверяват в любовта. Затова им е необходимо доста време преди да се доверят на човека до себе си. Най-лоши любовни връзки изграждат с близнаците, защото са прекалено изгубени в собствените си мисли, както и с рибите, които по невнимание могат да наранят. Лоша комбинация е и лъв и козирог – първият иска да доминира във връзката, което не се нрави на козирога.

Дева

Представителите на тази зодия трудно решават кой е подходящият за тях партньор. Те не харесват пасивни хора и такива, които не са в състояние да се грижат за себе си. Най-лошата възможна комбинация е с овена, който според тях се държи прекалено шефски, както и с везните, които не могат да разберат същността им. Тежка е ситуацията и с водолеите, с които постоянно се карат и спорят.

Везни

За везните любовта в живота е важна, тъй като в нея намират спокойствие и надеждност. Това, от което най-много се страхуват е несподелена любов или връзка, която няма бъдеще. Везните не могат да имат хармонични отношения с девите, които за тях са прекалено сложни, както и със скорпиона, чиято природа е твърде мрачна. Раците пък имат прекалени традиционалисти.

Скорпион

Скорпионите носят в себе си истинска страст към живота, която пренасят и в любовта. Най-лошата комбинация е с овните, с които имат сходен темперамент, а това можете да доведе до постоянни караници. Връзката между скорпиона и близнаците също е обречена, защото те насърчават неговата ревност, както и със стрелците, с които никога няма да се чувстват сигурни.
Вижте останалите зодии на стр. iii

Кои зодии изневеряват най-много?
Какви са жените като шефове според зодията
За какво мечтаят различните зодии?