Кои зодии не си пасват в любовта

Ако връзката с половинката ви не върви и се чудите къде е проблемът, това може да се окаже неговата зодия.

Експертите обясняват, че много любовни отношения се провалят, защото нашата зодия не си пасва с тази на човека до нас.

Ето защо, от MissBloom се допитахме до специалистите кои са най-лошите комбинации в любовта.

Овен

Овните винаги са готови за любов и нови чувства, и дори често се хвърлят във връзка, без дори да са опознали достатъчно партньора си. Най-лошото съчетание на тях са рибите, тъй като те са им прекалено сантиментални. С близнаците им е писано постоянно да се карат, а девите изглеждат прекалено сложни личности за овена.

Телец

Водени от Венера, телците са родени за връзки и любов, но с правилния партньор. Най-лошата любовна комбинация е със стрелеца, тъй като той държи прекалено свободно и независимо. Близнаците от друга страна са прекалено буйни за него, а с овните ще имат неспирни кавги.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак по природа са много влюбчиви, но и много бързо разлюбват. Не са им интересни хора, с които нямат общи теми, които са скучни и предвидими. За близнаците най-лошата любовна комбинация е с телеца, защото трудно ще оцени приключенския му живот и ще свикне с него. Ракът пък е прекалено предвидим и стабилен, докато емоционалността на рибите може да ги задуши.

Рак

За представителите на този знак любовта е всичко в този живот. Затова и търсят партньори, които са способни на всичко за тях и бягат от егоистите. Ракът често е привлечен от стрелеца, но впоследствие се появят несигурност, ревност и кавги. Близнаците са твърде нестабилни за него, докато овните са прекалено ориентирани към себе си.
Вижте другите зодии на стр. ii

Кои зодии изневеряват най-много?
Какви са жените като шефове според зодията
За какво мечтаят различните зодии?