Как отмъщават различните зодии

Стрелец

Стрелците обожават мисълта за отмъщение и с най-голямо удоволствие биха го сторили. Но… са доста жалостиви. Щом сърцето им омекне, те решават, че няма никакъв смисъл да се занимават и планът им за мъст заминава в забрава. Останалите зодии могат само да се поучат от тях.

Козирог

Никога не обиждайте Козирог! Ако го нараните наистина, то той ще ви отмъсти доста жестоко. Конкурира се единствено с Девата, макар да я превъзхожда на моменти в това отношение. Бъдете подготвени или за ежедневни скандали, или за пренебрежително отношение в продължение на седмици и месеци.

Водолей

Водолейте са доста мили създания и не се трогват особено, когато някой се опитва да ги изнерви. Ако обаче успеете да ги нараните истински, то бъдете сигурни, че ще ви направят за смях с майсторския си сарказъм.

Риби

Рибите са доста добродушни и чувствителни и съответно – лесно раними. Ако ги обидите, те ще започнат да обясняват на целия свят колко лош човек сте. Бъдете сигурни, че ще убеждават в това и цялата ви компания, близките и далечните познати. Дори и да ви простят, те винаги ще си имат едно наум за вас.