Как отмъщават различните зодии

Всяка зодия би реагирала по различен начин, когато бъде обидена и наранена.

Някои побесняват и започват да ругаят, други подминават предателството, докато трети се обиждат и спират да ви говорят до живот.

Ето как биха реагирали различните зодии:

Овен

Овните са доста отмъстителни, но не по гадния начин. Ако обаче ги нагрубите, бъдете сигурни, че ще ви отвърнат. Те са доста избухливи и могат така да ви засипят с грозни думи… но не биха действали. Ще ви кажат всичко в очите и не биха си губили времето да съставят план за отмъщение.

Телец

Телецът трудно се ядосва. Дори да се опитвате нарочно да го изкарате извън нерви, то накрая вие ще бъдете тези, които ще са нервираните. Но ако все пак успеете да го засегнете, то горко ви. Той ще ви даде такъв урок, който да запомните до края на живота си.

Близнаци

Този зодиакален знак е труден за разбиране. Веднъж се ядосва на едно, друг път на друго. Така че не се учудвайте ако го ядосате с нещо, на което до вчера се е смял. Това е зодията, която владее спора до съвършенство. Те са толкова убедителни и спокойни, така че не си помисляйте, че можете да ги убедите в нещо.

Рак

Раците се славят като истински виртуози в масовото скапване на настроението. Те са доста мили и добродушни, но са и доста чувствителни и ако някой само посмее да нарани чувствата им, то да ми мисли. Ще съжалява не само виновникът, но и цялата му рода до девето коляно.

Продължава на стр. ii