Как отмъщават различните зодии

Лъв

Нараниш ли царят на животните, горко ти. Той ще те вкара в миша дупка и ще го направи по най-изтънчения начин, по който можете да си представите. Няма да ви обижда с думи и действия, но ще ви накара да се почувствате наистина зле и с представени по грозен начин факти, ще стъпка вашето самочувствие.

Дева

Девите се славят като една от най-отмъстителните зодии. Те ще ви засегнат само, както те си знаят и ще ви накарат да се почувствате наистина зле. И не си мислете, че ще се отървете само с това. Девата е злопаметна и ще използва всеки удобен момент, за да ви припомни колко сте виновни пред нея.

Везни

Везните са доста горделиви и затова лесно се обиждат. Но за сметка на това пък, не отмъщават. Те се защитават с думи и не биха си губили времето с планове за отмъщение. Но бъдете сигурни, че за по-малко от 5 минути ще ви накарат да се почувствате изключително гузни и нищожни.

Скорпион

Скорпионите са царете на скандалите и отмъщението. Внимавайте да не засегнете представител на тази зодия, защото рискувате да се убодете на отровното им жило. Когато един Скорпион е наранен, то е болезнено и го държи дълго. Най-лошото е, че доста често го отнасят и най-близките им.

Останалите зодии на стр. iii