Хороскоп за месец юли

Стрелец

Любов: Присъствието на Венера в Лъв до 22-ри ви настройва на сексуална вълна. Имате нужда да посъбудите страстта във връзката. Ако сте необвързана, използвайте времето да флиртувате и да се запознавате с нови хора.
Работа/пари: Марс е в Близнаци на 12-ти, а това ще повлияе на умението ви да преговаряте и да сте активни в следването на целите си. Ще довършите започнати проекти. На 22-ри Венера е в Дева и ще увеличи шанса ви за повишение в работата.
Здраве: Бъдете внимателни с какво се храните на 12-ти, за да нямате стомашни проблеми.

Козирог

Любов: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби ви прави много романтични. Новолунието в Рак на 8-ми ще ви помогне да дадете рестарт на емоционалната част на връзката ви. Ако сте сама, ще изпитате силно желание за флирт и сексуални преживявания.
Работа/пари: Ще стабилизирате професионалните си позиции и дори може да получите повишение или по-високо заплащане. Ако нямате работа, юли е добър месец за изпращане на автобиографията на потенциални работодатели.
Здраве: Променете хранителните си навици с по-здравословни.

Водолей

Любов: Венера ще бъде в Лъв до 22-ри и ще ви накара да се фокусирате върху емоционалната връзка с любимия човек. Ще сте много по-романтични от обикновено. Ако нямате връзка, не се притеснявайте, юли се очертава много еротичен месец и няма да ви липсват нови запознанства. Флиртувайте на воля и ще имате щастието да се влюбите в подходящия мъж.
Работа/пари: Ще сте много много активна в реализирането на целите си. С помощта на Венера в Лъв до 22-ри ще можете да увеличите доходите си и важни хора ще признаят уменията ви. 
Здраве: Внимавайте с костната система на 22-ри.

Риби

Любов: Това е прекрасен месец за вас. Ще усещате толкова близост с човека, когото харесвате, колкото ви се иска. Ако сте необвързана, ще се срещнете с нов човек, който ще накара пеперудките в стомаха ви да затанцуват диво. 
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби обещава успехи и признание на работното място. Новолунието на 8-ми ще ви помогне да преодолеете пречките и да откриете нови хоризонти пред себе си.
Здраве: След 8-ми започнете нов режим на хранене.
Тайната на щастливия живот е в следването на интуицията
Кайли Миноуг е секси в прозрачно мини
Как да се справите с белещата се кожа
Кои са ползите от садо-мазо секса