Хороскоп за месец юли

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват през този месец.

Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще влияе положително и в любовната, и в професионалната сфера. Вижте повече детайли за всеки един знак:

Овен

Любов: Преминаването на Марс в Рак на 13-ти ще донесе проблеми във връзката, така че внимавайте много да не се получат недоразумения. Ако сте необвързана, Пълнолунието на 22-ри ще ви помогне да флиртувате успешно с мъж, когото харесвате.
Работа/пари: Ще имате шанса за преговори с важни лица и ще сключите добри договори. Тройката Юпитер-Сатурн-Нептун на 18-ти ще ви накара да потърсите начини да увеличите доходите си.
Здраве: Бъдете внимателни на 22-ри и не допускайте прекаленото напрежение да ви се отрази зле.

Телец

Любов: Преминаването на Венера в Дева на 22-ри гарантира приятно развитие в любовния ви живот. Сега е много подходящ момент да организирате ваканция или друг общ план с любимия човек.
Работа/пари: Юли е много добър месец за професионалното ви развитие. Ще намерите нови партньори и ще увеличите доходите си. Пълнолунието на 22-ри нажежава атмосферата на работното място. Избягвайте спорове с колегите. 
Здраве: Внимавайте с костната система, ако сте родени в първата декада.

Близнаци

Любов: Може да има някои разочарования покрай провалени романтични планове. Но за сметка на това няма да скучаете, защото Венера първо е в Лъв , а после в Дева. Само бъдете нащрек на 22-ри да не допуснете скарване с любимия.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще ви помогне да постигнете целите си. Може да ви повишат или да получите предложение за нова работа. На 22-ри избягвайте спорове. 
Здраве: Обърнете повече внимание на диетата си.

Рак 

Любов: Очертава се един месец пълен с еротика. Ще изживеете незабравими моменти с любимия човек. Ако сте необвързана, шансовете да срещнете нова любов са много големи. 
Работа/пари: Сега е моментът за реализиране на цели и мечти, които сте позабравили, заради пречки в миналото. С Марс във вашия знак от 13-ти ще имате достатъчно решителност да задействате кариерата си. 
Здраве: Захванете се с фитнес или друга спортна дейност.
Вижте още на стр. ii