Хороскоп за месец юли

Лъв

Любов: Присъствието на Венера във вашия знак до 22-ри обещава интересен и вълнуващ сексуален живот. А навлизането на Слънцето отново в Лъв на 22-ри увеличава шанса за преминаване на връзката на по-дълбоко ниво, а за необвързаните – създаване на нова връзка.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби повлиява благоприятно кариерата ви. Уменията ви ще бъдат признати и ще имате отлични възможности да увеличите спестяванията си.
Здраве: На 22-ри внимавайте при пътувания.

Дева

Любов: Ще сте на гребена на еротична вълна. Преминаването на Венера във вашия знак ще ви даде изключителен чар и ще съблазнявате с лекота. Новолунието на 8-ми в Рак ще ви накара да се фокусирате върху задоволяване на емоционалните си нужди във връзката.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби ще ви стимулира да реализирате целите си и да увеличите доходите си. Въпреки това, избягвайте излишни разходи.
Здраве: Ще се радвате на отлична кондиция през периода.

Везни

Любов: Преминаването на Марс в Рак на 13-ти ви дава силата да обърнете гръб на илюзиите, които са ви държали досега по отношение на сексуалния ви живот. Но не предприемайте необмислени действия. Ако сте необвързани, присъствието на Венера в Лъв до 22-ри ще ви направи по-комуникативни и екстровертни, така че никой няма да може да устои на чара ви.
Работа/пари: Новолунието на 8-ми е в полза на вашите планове. Сега е моментът да потърсите работа, ако сте решили да напуснете настоящата. Ще откриете добър източник на допълнителни финанси.
Здраве: Опитайте се да намалите стреса в ежедневието.

Скорпион

Любов: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби и луната увеличават усещането ви за скрита несигурност. Ще имате желание да започнете на чисто с патньора си и да поправите грешките. Ако сте необвързана, Новолунието на 8-ми ще увеличи шанса да срещнете нова любов. Може би човек, който вече е в приятелския ви кръг, ще привлече вниманието ви по нов начин.
Работа/пари: Много успехи се очертават в професионален план. Избягвайте да давате смели предложения или да сключвате споразумения през първите и последните дни на месеца.
Здраве: Пълнолунието на 22-ри ще подложи на изпитание способността ви да приемате спокойно неприятни ситуации.
Вижте останалите зодии на стр. iii