Хороскоп за месец септември

Стрелец

Любов: Този месец ще се отрази положително на любовния ви живот. Присъствието на Марс в Лъв ще ви помогне да коригирате грешките от миналото и да започнете едно ново начало. Ако сте сами, са възможни нови запознанства след 14-ти.

Работа: Новолунието ви насърчава да предприемете нови партньорства в работата или да си намерите нова, ако в момента сте безработни. След 14-ти всичките ви планове ще се осъществят с лекота. По време на Пълнолунието обаче бъдете много хладнокръвни и спокойни на работния фронт.

Здраве: Физическото ви състояние е безупречно.

Козирог

Любов: През септември вашите ухажори ще се умножат и ще разширите кръга си с приятели. Ако сте сами, интимният ви живот ще се рестартира. Ако имате връзка, навлизането на Венера в Скорпион обещава, че емоционалната ви рутина ще придобие розови нюанси.

Пари: През септември всичко във финансовата сфера ще е във ваша полза. Ще подобрите паричните си постъпления, което ще дойде и от нови бизнес партньорства.

Здраве: Бъдете стриктни с диетата си и в никакъв случай не пренебрегвайте фитнеса.

Водолей

Любов: Септември ще бъде силен месец за емоционалния ви живот. Необходимостта да се вземат незабавни решения обаче може да доведе до конфликт с партньора ви. Ако нямате връзка, то този месец е вашият. На вратата ви ще има куп кандидати за сърцето ви.

Пари: С навлизането на Марс в Лъв е възможно напрежение в отношенията с колегите ви. Но преминаването на Венера в Скорпион след 11-ти ще способства за постигане на вашите цели. Възможни са нови партньорства , които ще разширявят перспективите ви за професионално признаване.

Здраве: Бъдете внимателни със здравето си този месец.

Риби

Любов: Планетарните влияния този месец ви гарантират еротични изживявания. Новолунието обещава термометърът на любовта да се покачи до червено. Ако сте сами, е възможно сега да срещнете сродната си душа. Ако обаче сте обвързани, може да решите с партньора си да предприемете следващата стъпка.

Работа: Възползвайте се от възможностите, които ще ви поднесе Новолунието. Не подминавайте с лека ръка новите партньорства и финансови споразумения. Около Пълнолунието на 19-ти бъдете внимателни в поведението си, както и с проектите, които предприемате.

Здраве: Следвайте здравословна диета и правете упражнения, за да си възвърнете формата от отминаващото лято.

Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия

10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа
Астро еротика: Какъв е той в секса