Хороскоп за месец септември

Лъв

Любов: Присъствието на Марс във вашия знак през целия месец ви изпълва с решителност, с която да коригирате “грешките” в емоционалния си живот. Навлизането на Венера в Скорпион ще ви подтикне да прекарвате повече време с близките си. Ако нямате връзка – около 5-ти са възможни нови запознанства.

Пари: Новолунието дава възможност за подобряване не само на вашите финанси, но и на вашите бизнес партньорства. Неочаквани разходи могат да възникнат около 11-ти. Навлизането на Меркурий във Везни 28-ми разширява професионалните ви възможности. Възползвайте се от тях.

Здраве: Марс е във вашия знак, което значи, че трябва да пазите физическото си състояние.

Дева

Любов: Септември гарантира приятни промени в сексуалния ви живот. Ако нямате връзка, Новолунието може да донесе нови интересни познанства. През този месец се подобрява вашето възприятие към света и ще гледате с повече оптимизъм към бъдещето.

Пари: Присъствието на Марс в Лъв предвещава голяма активност през целия месец. Има вероятност да възникне напрежение в отношенията с ваши колеги. По-добре ги избягвайте, защото могат да доведат до неблагоприятни за вас промени. Влизането на Венера в Скорпион на 11-ти може да доведе до неочаквани разходи.

Здраве: Внимавайте с диетата и не пренебрегвайте прегледа при личния лекар.

Везни

Любов: Присъствието на Венера във вашия знак до 10 септември повишава сексуалния ви апетит. Ако имате връзка – избягвайте да палувате на места, където има риск да ви видят. Ако сте сами – след 9-ти стартира особено благоприятно време за емоционалния ви живот. Има вероятност определени приятелски отношения да се развият в любов на след 14-ти.

Пари: Меркурий във вашия знак обещава период на интензивна дейност и множество контакти с хора от високо ниво, които може да ви помогнат с реализирането на целите ви. Очаква се постепенно подобрение на финансите ви след 11-ти.

Здраве: Пазете се от промени в настроението.

Скорпион

Любов: Присъствието на Венера във вашия знак от 11-ти дава гаранции, че септември ще бъде доста горещ месец. Ако досега сте били самотни, то сега е времето, в което нощите ви ще станат доста палави. Пълнолунието внася романтика в настроението ви около 19-ти.

Пари: Марс в Лъв ви прави много решителни този месец. Това ви помага да постигнете всичките цели, които сте си поставили. Избягвайте обаче да фантазирате, защото можете да бъдете подведени. Не е подходящо и да се заемате с допълнителни задължения, защото това само ще е във ваш ущърб. Присъствието на Венера във вашия знак, призовава от 11-ти да бъдете внимателни в управлението на вашите финанси.

Здраве: Присъствието на Марс в Лъв подобрява физическото ви състояние.

Прочетете останалата част на признаци на страница iii