Хороскоп за месец септември

Новолунието този месец е на 5 септември, а пълнолунието – на 19-ти. Звездите този месец вещаят, че времето е подходящо да започнете хранителен режим и ви носят куп нови запознанства.

Вижте какво още ви очаква през месец септември:

Овен

Любов: Преминаването на Меркурий във Везни на 9-ти и на Венера в Скорпион на 11-ти септември ще предизвика да си зададете куп въпроси за отношенията си с околните и е наложително да направите промени в емоционалния си живот. Ако сте сами, ви предстоят интересни запознанства. Ако имате връзка – опитайте се да коригирате грешките в комуникацията с партньора.

Пари: Новолунието ви кара да насочите поглед към кариерата си и ви призовава да вземете определени решения в професионален аспект. Незабавно подредете финансовите си и бизнес дела. Навлизането на Венера в Скорпион ще донесе внезапни промени в сътрудничествата ви и ще ви изникнат извънредни разходи.

Здраве: Започнете диета, за да се отървете от излишните килца, натрупани по време на ваканцията и не забравяйте ежедневните упражнения.

Телец

Любов: Новолунието осигурява куп приятни събития в личния ви живот. С влизането на Венера в Скорпион на 11 септември ще се наложи да вземете определени решения за бъдещето си. Ако имате сериозна връзка, сега ви е времето за сватба или годеж. Ако пък сте сами – смело се отдайте на флиртове.

Пари: Сега периодът е благоприятен да преминете от разговори към действие и ще сте настроени динамично, с което бързо ще организирате професионалните си проекти. Бъдете особено внимателни до 28 септември – не бързайте да се вземате решения за бъдещи партньорства и избягвайте конфликтите.

Здраве: Внимавайте с напрежението и динамиката в дните около пълнолунието.

Близнаци

Любов: През септември се отдайте на семейството и прекарвайте повече време с него. Ако нямате връзка, новолунието на 5 септември ще ви направи неотразими и това ще доведе до нови запознанства.

Пари: Новолунието инициира промяна. Бъдете по-решителни, за да заявите своите цели. Възможно е увеличаване на професионалните ви задължения. Бъдете внимателни с новите си партньорства. Пазете се на Пълнолунието на 19-ти – покажете най-доброто от себе си пред колегите и бъдете особено внимателни в управлението на вашите финанси.

Здраве: Минете на подходяща диета и си направете общия годишен преглед.

Рак

Любов: Може през септември да започва есента, но вашия емоционален живот ще напомня на лятото. Любов, страст и похот обещава навлизането на Венера в Скорпион на 11-ти, което ще повиши в пъти чара ви и ще ви помогне от раз да завладеете обекта на желанията си. Сега е времето да изживеете силни емоции с партньора си.

Пари: Септември ще бъде доста сложен месец за финансите и кариерата ви като цяло, тъй като присъствието на Марс в Лъв може да предизвика финансови нередности. Новолунието носи изкусителни сътрудничества, докато Пълнолунието ще намеси чувствата в кариерата ви.

Здраве: Бъдете внимателни на 19 септември.

Прочетете останалата част на признаци на страница ii