Хороскоп за месец август

Стрелец

Любов: Новолунието води до шокиращо развитие в живота ви. Планетите се подреждат така, че да ви правят чаровна и пленителна. Тези от вас, които са необвързани, ще завладеят сърцето на някого, а обвързаните ще припомнят на партньора си защо се е влюбил.

Работа-пари: И в работата ви предстоят подобрения. Ще имате възможността да поправите или направите по-добри задачите, които ви стоят незавършени. Бъдете внимателни около 21-ви.

Здраве: Възползвайте се от почивката, за да се отпуснете.

Козирог

Любов: И за вас месецът ще бъде изпълнен с еротични изживявания. Ще освежите връзката си. За самотните до монета се очертава приятелство да прерасне в любов.

Работа-пари: Целеустремени сте, преследвате реализацията на целите си. Внимавайте в това, което говорите. След 17-ти се очертават нови партньорства.

Здраве: Погрижете се за здравето си, ходете на фитнес.

Водолей

Любов: Горещи нови ситуации ще разнообразят емоционалния ви живот. В еротично настроение сте и правите всичко възможно да изживеете диви нощи.

Работа-пари:
Вниманието ви е насочено към възможни кооперации. Препоръчваме ви да избягвате конфликти с колеги. Финансовото ви положение ще се стабилизира. През последните десет дни все пак не харчете излишно.

Здраве: Тренирайте повече.

Риби

Любов: След 15-ти сте особено еротично настроени. Нови изживявания ще разнообразят отношенията ви с любимия, комуникацията ще се поднови. Необвързаните ги очакват нови запознанства.

Работа-пари: Пораждат се бизнес възможности, които не бива да пропускате. Обмислете стъпките си методично и в детайли.

Здраве: Постарайте се да не ядете вредна храна по време на почивката си.

Еротичен хороскоп за август
Изберете си дестинация според зодията
Какви са мъжете в любовта според зодията