Хороскоп за месец август

Лъв

Любов: Чувствате се в центъра на ураган. С Новолунието обаче изгряват нови чувства. Ще се успокоите и ще вземете важни решения, които преди сте отлагали. Ако сте сами, на 21-ви имате шанс да се срещнете с някого, с когото ще изживеете романтична любов.

Работа-пари: Нова луна, ново начало. Вашите способности са оценени и ви се открива възможността да разширите хоризонтите си.

Здраве: Избягвайте да се напрягате между 10-ти и 20-ти.

Дева

Любов: Започва един от най-сексуалните периоди в годината. За необвързаните от вас предстоят много флиртове и срещи с перспектива. Ще срещнете човек, който напълно задоволява емоционалните ви нужди.

Работа-пари: Възможно е да действате разочароващо за другите. Атмосферата в работата е странна, усещате напрежение. Но след 23-ти възникват уникални възможности за развитие, които не трябва да пропускате.

Здраве: Направете всичко възможно да си починете добре през първите десет дни от месеца.

Везни

Любов: Сексуалното ви настроение е особено повишено. Ще се възползвате от възможностите през първите десет дни на месеца, за да флиртувате без задръжки.

Работа-пари: Негативните аспекти на Юпитер, Уран и Плутон ще създадат напрежение на работното ви място и е възможно да не вземете правилните решения. Контактите с висшестоящи и партньори ще ви бъдат много полезни в този момент.

Здраве: Опитайте да преборите стреса, като си вземете отпуска около средата на месеца.

Скорпион

Любов: Венера в Дева обещава еротични изживявания. Ако искате да подновите връзката с партньора си, сега е подходящ момент. Необвързаните ще получат сексуални предложения от приятелския си кръг.

Работа-пари: Месецът е подходящ и да представите идеите си пред хората, които могат да помогнат за осъществяването им. Планирайте методично действията си. След 15-ти се разкриват страхотни възможности за неработещите.

Здраве: Внимавайте със здравословното си състояние след 21-ви.


Вижте и останалите зодии на страница iii