Хороскоп за месец август

Новолуние на 7-ми, Пълнолуние на 21-ви в отпускарския месец. Какво вещаят звездите за август и кои зодии ги чака гореща ваканция?

Овен

Любов: Планетите се подреждат така, че ще забравите за скучните уикенди. Август ще бъде еротичен месец, изпълнен със страст и удоволствия. Новолунието на 7-ми провокира романтична идилия. След 21-ви ще имате възможността да определите на какъв етап сте с партньора си, ако досега не сте го направили.

Работа-пари: Марс в Рак нажежава атмосферата на работното място, възможни са конфликти. Новолунието инициира период на интензивни дейности, както и промотиране на вашите цели. За неработещите, след 21-ви има шансове за нова работа.

Здраве: Внимавайте с нервите и напрежението около 21-ви.

Телец

Любов: Венера ви кара да съсредоточите вниманието си върху връзката с партньора, ще възобновите комуникацията. Ако не сте обвързани, Новолунието на 7-ми ще създаде предпоставки за флирт и среща с интересни хора.

Работа-пари: През първите 20 дни на месеца останете неутрални. Пълнолунието на 21-ви ще донесе промени на работното ви място. Обърнете внимание на финансовото си състояние.

Здраве: Бъдете внимателни в движенията си през последната седмица от месеца.

Близнаци

Любов: Любовният ви живот ще се оцвети в розово, очертават се нови познанства, които ще нарушат всекидневието ви, но това ще ви донесе удоволствие. Ако сте сами, много вероятно е през ваканцията ви да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо.

Работа-пари: Въпреки че август е месец на почивка за много хора, вие ще се изправите пред необходимостта да уредите професионалния и финансовия си статус. Новолунието ви помага да разширите хоризонтите си. Внимавайте с разходите си.

Здраве: Избягвайте напрежението в дните около Пълнолунието.

Рак

Любов: Август определено е еротичен месец и обещава неочаквани вълнения. Чарът, който разпръсквате, няма да остане незабелязан от нито един мъж. През първите 15 дни от месеца ще изживеете страхотни еротични моменти.

Работа-пари: През този месец много внимавайте с разходите. Избягвайте ненужните покупки. Около Новолуние на 7-ми обмислете добре следващия си бизнес ход.

Здраве:
Опитайте се да намерите свободно време, за да “презаредите батериите си”.

Прочетете още зодии на страница ii