Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

Актрисата разкрива тайната си пред сп. Shape

Оливия Уайлд роди преди година и в момента изглежда повече от страхотно.

Тя обаче не е на същото мнение. Красавицата позира за новия брой на сп. Shape за април. Пред изданието тя разкрива как се е променило тялото й след раждането на сина й Отис.

Не съм в перфектна форма. Всъщност, никога не съм била толкова отпусната, включително и по времето в гимназията, когато открих поничките и тревата“, откровена е Оливия. И продължава: “Снимките ми в това списание са направени така, че да покажат най-добрите ми страни. Истината е, че съм майка и изглеждам като такава“, признава актрисата.

Тя обаче е повече от откровена за първите седмици на майчинството: “Първо, не сте виждали вагината си от месеци, въпреки че тя е виновна, че сте в тази ситуация. Сега, когато най-сетне може да потвърдите, че в действителност е все още там, тя не изглежда така, както си я спомняте.”

За връщането на тренировъчния навик: “Ако не бях на работа, щях да си остана вкъщи с моя малък мъж. Харесвам бира и пица, а те не се в вписват в измислената книга, която обичам да наричам “Как да изглеждаш сякаш никога не си раждала човек. Ръководство за социално приемливо майчинство”.

За любовта й към танците: “Разбираемо, че много от нас изпитват страх от балета, останал от детството, но не е необходимо танцът да е страшен, а в действителност, може да бъде най-забавното нещо, с което някога сте изпотявали задника си”, обяснява красавицата.

За философията на упражненията: “Вярвам в един свят, където не се очаква майките да показват някакво физическо доказателство, че са раждали. Затова смятам, че тренировките са подарък както за ума, така и за тялото. Не искам да си губя времето, преследвайки някаква нереална представа за перфектност. По-скоро бих си върнала силата с танци или с нещо, което ми доставя удоволствие.”

Всички знаем обаче, че за да се върне една жена във форма, тя трябва да премине на хранителен режим. При Оливия това не е задължително, тъй като тя от години е веган, не хапва нищо от животински произход и се стреми да се храни правилно.

“Това да си веган не винаги е лесно и достъпно, но е начин на живот, който ме кара да се чувствам наистина добре като човек и физически да изглеждам по-добре. Кожата ми изглежда по-добре, енергията ми е повече”, признава тя.

Снимки: сп. Shape

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил01 АВГУСТ 2019

Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

Ето как австралийският ангел на Victoria's Secret успява винаги да изглежда зашеметяващо

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!