Как да носим ризата тази пролет? Ето как го прави тя!

Виктория Бекъм миксира класика и модерни елементи с лекота

В Париж дизайнерката избра да постави акцент върху бледорозовата пола от кадифе, запазвайки не само ризата, но и аксесоарите в бяло.

В Ню Йорк пък я видяхме в класически street style ансамбъл, с черен панталон, риза и палто, и удобни бели маратонки, задължителни за ежедневието.

В новата й колекция присъстват доста модели поли с прозрачни елементи и любимите й плисета. Такъв тип дреха винаги е в центъра на визията, затова е задължително останалите неща да са максимално семпли.

Тук обаче и ризата, и панталона привличат внимание. Виктория избира съчетание от светлосиньо и ярко оранжево, давайки ни доза пролетно вдъхновение.

И тук синята риза осигурява контраст, този път съчетана с пуловер и пола в червено.

Отново за пролетта е и тази комбинация от бяла риза и панталон в розово. Предвидливо, Виктория избира телесни сандали за завършек на тази визия.

Актуалните тази пролет панталони с широки колани също се допълват прекрасно с класическа бяла риза.

Същото важи и за полите в цветен блок. Тук Виктория избира бяла риза, допълваща се с белите панели от двете страни, ни съчетанието би било също толкова ефектно и с такава в бежово или тъмносиньо.

Виктория Бекъм посреща пролетта по улиците на Париж, облечена в плисирана пола и бяла риза, а на нас мигновено ни се иска да копираме стила й! 

Тази класическа част от облеклото на всяка бизнес дама е един от любимите начини на дизайнерката да балансира прекалено тренди елементите от последните си колекции. Това включва поли с прозрачен панел, панталони с широк колан и дори маратонки.

В галерията ви показваме няколко от най-добрите визии на госпожа Бекъм, в които главна роля играят именно ризите! (Снимки: Profmedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил01 АВГУСТ 2019

Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

Ето как австралийският ангел на Victoria's Secret успява винаги да изглежда зашеметяващо

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!