Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Имаме слабост към близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън от времето, когато бяха на 9 и играеха в “Пълна къща”.

Кой да знае, че двете миловидни руси ангелчета ще се превърнат един ден в жени, които впечатляват с дръзката си модна индивидуалност? Днес близначките Олсън въплъщават духа на Ню Йорк, но с бохо привкус. И са всичко друго, но не и “сладки”.

Как бихме могли да опишем стила им? Минимализъм, лукс, комфорт, но и задължителният порив модна смелост. Те са момичетата, които ще сложат слим панталон с нещо over-oversize, ще се появят с небрежно разрошени коси и кръгли очила на червения килим или с невъзможно голяма чанта.

Двете миньончета имат все по-успешен моден бизнес – марката им The Row, създадена през 2006-а, успява да се наложи по високите ешелони на индустрията. Мери-Кейт и Ашли не се шегуват – една памучна бяла риза с техния дизайнерски подпис струва 690 паунда, а най-скъпата чанта The Row е раница от алигаторска кожа за близо 23 000 паунда. Все по-рядко двете се появяват на събития или коментират нещо около личния си живот. Те оставят модата им да говори.

Личният им стил е ефектна игра на обеми, обикновено в черно-бялата гама, допълнен от it-аксесоари. И двете сестри изглеждат перфектно с оувърсайз палта, жилетки или небрежно омотани около тялото шалове. Тъмните им очила са неизменно присъствие. Косите са самоуверено неоправени – с естествени леки вълни. Двете блондинки или ги оставят свободно пуснати, или ги навиват на кок, а понякога в бързината излизат с леко влажна коса. И някак успяват да изглеждат шик така (вероятно заради перфектно подбраните, скъпи аксесоари). Уверете се от снимките…

Петя Бондокова

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил15 МАЙ 2019

Latest Look: Алесандра Амброзио в бяло

Алесандра Амброзио беше стилна на улиците в Кан и елегантна на червения килим

Звезден стил23 АПРИЛ 2019

Най-добрите визии от премиерата на "Avengers: Endgame"

Майли Сайръс не е част от филма, но привлече погледите повече от актрисите