Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Близначките Олсън

Имаме слабост към близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън от времето, когато бяха на 9 и играеха в “Пълна къща”.

Кой да знае, че двете миловидни руси ангелчета ще се превърнат един ден в жени, които впечатляват с дръзката си модна индивидуалност? Днес близначките Олсън въплъщават духа на Ню Йорк, но с бохо привкус. И са всичко друго, но не и “сладки”.

Как бихме могли да опишем стила им? Минимализъм, лукс, комфорт, но и задължителният порив модна смелост. Те са момичетата, които ще сложат слим панталон с нещо over-oversize, ще се появят с небрежно разрошени коси и кръгли очила на червения килим или с невъзможно голяма чанта.

Двете миньончета имат все по-успешен моден бизнес – марката им The Row, създадена през 2006-а, успява да се наложи по високите ешелони на индустрията. Мери-Кейт и Ашли не се шегуват – една памучна бяла риза с техния дизайнерски подпис струва 690 паунда, а най-скъпата чанта The Row е раница от алигаторска кожа за близо 23 000 паунда. Все по-рядко двете се появяват на събития или коментират нещо около личния си живот. Те оставят модата им да говори.

Личният им стил е ефектна игра на обеми, обикновено в черно-бялата гама, допълнен от it-аксесоари. И двете сестри изглеждат перфектно с оувърсайз палта, жилетки или небрежно омотани около тялото шалове. Тъмните им очила са неизменно присъствие. Косите са самоуверено неоправени – с естествени леки вълни. Двете блондинки или ги оставят свободно пуснати, или ги навиват на кок, а понякога в бързината излизат с леко влажна коса. И някак успяват да изглеждат шик така (вероятно заради перфектно подбраните, скъпи аксесоари). Уверете се от снимките…

Петя Бондокова

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил19 ФЕВРУАРИ 2020

Безупречен парти стил от Наоми Кебъл и Кая Гербер, но моден провал от Кендал Дженър

Тоалетът на Кендал бе доста смел, но неуспешен ход

Звезден стил18 ФЕВРУАРИ 2020

Нова модна икона на хоризонта: Зоуи Дойч

Актрисата подчертава младостта си с ярки цветове и закачливи комбинации, често с ретро привкус

Звезден стил14 ФЕВРУАРИ 2020

Блейк Лайвли носи костюмите си като Серина ван дер Уудсън

На ревюто на Michael Kors актрисата се появи с тоалет, напълно в стила на героинята й от сериала Gossip Girl

Звезден стил13 ФЕВРУАРИ 2020

Фантастичният стил на Блейк Лайвли в 50 визии

През годините актрисата се доказа като очарователен моден експериментатор и винаги успява да ни изненада