10 модни правила от Виктория Бекъм

“Можете да носите равни обувки, но никога не забравяйте тъмните си очила”

Скини дънки или мини рокля, плюс убийствени токчета и големи очила – това изниква в ума ни веднага, когато заговорим за стила на Виктория Бекъм.

От член на разпаднала се група, Пош Спайс се превърна в успешен дизайнер и модна икона, чийто стил вдъхновява редица момичета по целия свят.

Госпожа Бекъм не е известна с разкрепостени и пищни тоалети, нито пък залага на прекалено много цвят и принтове. Напротив, нейният стил е доста строго издържан, класически, с преобладаващи пастелни тонове и тъмни цветове. Какви са нейните съвети за стила, от които може да се поучи всяка жена?

Изчистени тъмносини дънки, бял или черен тишърт и очила – това е комбинацията с която никога не може да сгрешите. Токчетата не са задължителни и по нейните думи ниските обувки могат да бъдат страшно шик.

Перфектната рокля не е нито много къса, нито много дълга, а горната част е стегнато бюстие.

Вместо всяка сутрин да се взирате в купчина с дрехи и да се чудите как да ги съчетаете, от предишната вечер си намислете как искате да изглеждате и на другия ден просто вземете нещата, които ви трябват.

Вдъхновете се от отминалите времена. 50-те и 70-те години винаги има какво да предложат, а освен това показват най-доброто от женското тяло. Не е чудно, че винтидж находките се тачат толкова много в момента.

Още на стр. ii

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik01 ЯНУАРИ 2016

Да влезем във форма със звездите

Ето какво споделят в Instagram те за диетата и спортния си режим

Prodavalnik29 НОЕМВРИ 2015

Подобрете любовния си живот с помощта на фън шуй

Подредете спалнята, за да вкарате в ред връзката си

Prodavalnik22 НОЕМВРИ 2015

Хидратирайте тялото с плодове и зеленчуци

Домати, краставици, ягоди и пъпеш имат над 90% водно съдържание

Prodavalnik24 ОКТОМВРИ 2015

Как да се справите с лошия дъх

Няколко правила ще отстранят проблема