Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Звездата е известна с интересното си чувство за стил и с уникалния си избор на тоалети. Много пъти, след като тя се появи в медиите с определена визия, тя се превръща в интерес на всички бюджетни и по-малко известни дизайнери, които се опитват да имитират дрехата, която е носила.

Latest Look: Ким Кардашиян във винтидж рокля от 1998 г.

Ким вече не може да се примири с това. “Виждам как тези компании създават своите печалби на гърба на линията на съпруга ми години наред. Сега това афектира дизайнерите, които бяха така мили да ми услужат с красивата си работа. Вече не мога просто да седя и да гледам.” сподели тя в социалните медии.

Любимата на медиите Кардашиян не наименува конкретна марка, която е извършила престъпленията, за които говори. Но пък за сметка на това е започнала съдебно дело за 10 милиона долара срещу Missguided.

Ким Кардашиян: Аз съм виновна, че всички знаят за четвъртото ни дете

В документите по случая е описано, че компанията е търсила начин да използва името на Ким в полза на техните продажби, без нейното съгласие.

От Missguided коментират, че не са получили никакво обвинение все още, но изтъкват, че те са компания, която се опитва да пресъздаде бляскавите тоалети на известните личности за хората, които нямат достатъчно пари да си ги позволят. Но едновременно с това отбелязват, че не работят върху никакви проекти с визии на Ким.

Неверният мъж на Клои Кардашиян с пореден скандал

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност