Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Звездата е известна с интересното си чувство за стил и с уникалния си избор на тоалети. Много пъти, след като тя се появи в медиите с определена визия, тя се превръща в интерес на всички бюджетни и по-малко известни дизайнери, които се опитват да имитират дрехата, която е носила.

Latest Look: Ким Кардашиян във винтидж рокля от 1998 г.

Ким вече не може да се примири с това. “Виждам как тези компании създават своите печалби на гърба на линията на съпруга ми години наред. Сега това афектира дизайнерите, които бяха така мили да ми услужат с красивата си работа. Вече не мога просто да седя и да гледам.” сподели тя в социалните медии.

Любимата на медиите Кардашиян не наименува конкретна марка, която е извършила престъпленията, за които говори. Но пък за сметка на това е започнала съдебно дело за 10 милиона долара срещу Missguided.

Ким Кардашиян: Аз съм виновна, че всички знаят за четвъртото ни дете

В документите по случая е описано, че компанията е търсила начин да използва името на Ким в полза на техните продажби, без нейното съгласие.

От Missguided коментират, че не са получили никакво обвинение все още, но изтъкват, че те са компания, която се опитва да пресъздаде бляскавите тоалети на известните личности за хората, които нямат достатъчно пари да си ги позволят. Но едновременно с това отбелязват, че не работят върху никакви проекти с визии на Ким.

Неверният мъж на Клои Кардашиян с пореден скандал

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 МАРТ 2019

Дакс Шепърд и Кристен Бел за алкохолизма

Актьорът се бори със зависимостта от 14 години

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял