Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.

Звездата е известна с интересното си чувство за стил и с уникалния си избор на тоалети. Много пъти, след като тя се появи в медиите с определена визия, тя се превръща в интерес на всички бюджетни и по-малко известни дизайнери, които се опитват да имитират дрехата, която е носила.

Latest Look: Ким Кардашиян във винтидж рокля от 1998 г.

Ким вече не може да се примири с това. “Виждам как тези компании създават своите печалби на гърба на линията на съпруга ми години наред. Сега това афектира дизайнерите, които бяха така мили да ми услужат с красивата си работа. Вече не мога просто да седя и да гледам.” сподели тя в социалните медии.

Любимата на медиите Кардашиян не наименува конкретна марка, която е извършила престъпленията, за които говори. Но пък за сметка на това е започнала съдебно дело за 10 милиона долара срещу Missguided.

Ким Кардашиян: Аз съм виновна, че всички знаят за четвъртото ни дете

В документите по случая е описано, че компанията е търсила начин да използва името на Ким в полза на техните продажби, без нейното съгласие.

От Missguided коментират, че не са получили никакво обвинение все още, но изтъкват, че те са компания, която се опитва да пресъздаде бляскавите тоалети на известните личности за хората, които нямат достатъчно пари да си ги позволят. Но едновременно с това отбелязват, че не работят върху никакви проекти с визии на Ким.

Неверният мъж на Клои Кардашиян с пореден скандал

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 МАЙ 2019

Почина най-известната и богата котка в света - Grumpy Cat

Grumpy Cat е починала внезапно след уринарна инфекция

Горещи новини19 МАЙ 2019

Игрите навън са важни за детското щастие

Херцогинята на Кеймбридж обърна внимание на това колко важен е досегът с природата

Горещи новини18 МАЙ 2019

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: "Чувстваш болка като никоя друга"

Принц Уилям последва брат си и също проговори за смъртта на Даяна

Горещи новини18 МАЙ 2019

Дженифър Анистън и Адам Сандлър отново са тандем

Излиза новата им комедия "Murder Mystery"