Звезди : Горещи новини08 ОКТОМВРИ 2017

Запознайте се с внучката на Грейс Кели

Камил Готлиб е новата интернет сензация със звездно потекло

Внучката на принцеса Грейс Монакска е напът да се превърне в поредната Instagram звезда с известна фамилия. 

Разглеждайки профила на Камил Готлиб не е трудно да си представим защо. 19-годишната дъщеря на принцеса Стефани, най-младата наследница на принц Рание III и Грейс Кели, е наследила красотата на легендарната си баба. Огромна част от хилядите й последователи пък са категорични, че Камил страшно прилича на младата Грейс. Яркосините й очи и руса коса са малка част от общите им черти.


Камил е плод на връзката на принцеса Стефани и бившия дворцов страж Жан-Реймонд Готлиб. От предишния си брак с бодигарда Даниел Дюкрет принцесата има две деца: Паулин (23) и Люис (24). За разлика от тях и въпреки кралската си кръв, Камил не е сред наследниците на трона, тъй като родителите й не са били женени. 

Както всяка 19-годишна красавица, в своя Instagram Готлиб споделя селфита, снимки с приятели и спомени от пътешествия. Според таблоидите, филантропияте не й е чужда – тя е помагала за спасяването и отглеждането на тигърчета в Азия и е посещавала приюти за слонове в Шри Ланка. Още нещо общо между нея и баба й! Холивудската актриса, изживяла мечтата на всяко момиче и превърала се в принцеса, е обявена за президент на Червения кръст на Монако през 1958 г. и се е занимавала с десетки благотворителни дейности.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

На 61 години актрисата демонстрира страст към живота и удивителна красота

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Емили Ратайковски също стана "шефка"

София Аморусо, или позната като Насти Гал, авторката на книгата "Шефката" създаде модна линия с Емили Ратайковски

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт