Явор Бахаров се раздели с приятелката си

Актьорът прекара рождения си ден в Колумбия, докато Рая е на българското черноморие

Явор Бахаров отново е ерген, след като се раздели с приятелката си – актрисата Рая Пеева.

Всички очакваха сватба, но двойката явно е решила да сложи край на отношенията си. За раздялата стана ясно, след като Явор предпочете да изкара рождения си ден в компанията на най-близките си приятели с пътуване в Колумбия. След екскурзията мъжката компания се е прехвърлиха в Мадрид на музикален фестивал.

Скандалните триъгълници в българския шоубизнес

През това време Рая прекарва лятото си по българските курорти и се държи така, все едно Явор не съществува. Близки до двамата разкриват, че те не поддържат абсолютно никакви отношения и Пеева дори не го е поздравила за празника. Раздялата им била факт от около месец, отбелязва в. “Уикенд”. Доказателство за това е, че двамата са прекратили комуникацията в социалните мрежи. Рая вече нито е сред приятелите на Явор във Facebook, нито сред последователите му в Instagram.

Явор Бахаров спаси момче от удавяне

Засега не е ясно каква е причината двамата актьори да прекратят отношенията си. Преди време и двамата споделяха колко са щастливи един с друг и дори имаше годеж. Рая споделяше, че Явор е първият, който е успял да я укроти, че е много влюбена в него и смята, че той е мъжът на живота й. Самият Бахаров пък дори е споделял, че иска тя да бъде майка на бъдещите му деца. Ето защо, тази раздяла в момента е истински шок за техните познати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години

Горещи новини03 АПРИЛ 2020

Джеф Безос дарява 100 милиона долара

Дарението е насочено към фондацията Feeding America, която доставя храна на нуждаещите се в САЩ

Горещи новини03 АПРИЛ 2020

Първата песен на Линдзи Лоън от 12 години насам

Певицата и актриса дава старт на нов етап от живота си