Звезди : Горещи новини28 ЯНУАРИ 2019

Внучката на Тодор Колев се омъжи за ирландец

Актрисата от “Откраднат живот” вече носи фамилията Гууд

Теодора Кулева, която стана известна с ролята си на д-р Албена Войнова от хитовия български сериал “Откраднат живот”, каза “ДА” на своята половинка.

Актрисата съвсем изненадващо публикува снимки в Instagram, с които обяви щастливата новина, че вече е омъжена. Теодора и съпругът й Джоузеф Гууд дълго време държаха връзката си далеч от светлината на прожекторите, вероятно заради проваления годеж на актрисатра миналата година.

Въпреки че дългогодишната й връзка с лекаря Ервин Иванов приключи заради ревността му, породена от честите пътувания на актрисата, Теодора неведнъж е споменавала, че двамата не са в лоши отношения и са се разделили много спокойно.

Със сегашния й приятел и вече съпруг – ирландеца Джоузеф Гууд – внучката на легендарния Тодор Колев твърди, че се чувства много щастлива, защото е открила човек, който я подкрепя, а не ограничава да се развива професионално.

Теодора Кулева (вече Гууд) е завършила НАТФИЗ, но когато е приета в класа на проф. Стефан Данаилов, тя не разкрива на никого, че е внучка на Тодор Колев, тъй като иска да постигне всичко сама и очевидно успява. Теодора е одобрена веднага щом се явява на кастинга за “Откраднат живот”, където принзава, че се чувства много уважавана, щастлива и заобиколена не от колеги, а от семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Кърк Дъглас остави 61 милиона за благотворителност и нито долар за сина си Майкъл

Няма причина обаче да се притесняваме за Майкъл, чието собствено състояние надвишава неколкократно натрупаното от баща му

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Куентин Тарантино стана баща на 56 години

Първото му дете се е родило в събота

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Джей Ло още поддържа връзка с бившия си годеник Бен Афлек

Актьорът призна в интервю, че отношенията му с Лопес не са напълно изстинали

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър и радостта от добрата форма

61-годишната актриса показа как тренира у дома, заредена с перфектно настроение