Звезди : Горещи новини10 СЕПТЕМВРИ 2018

ВИДЕО: Карди Би нападна Ники Минаж

Първата бе изведена от охраната на светско парти

Пиперливият език и аресивното поведение, което двете рап звезди Карди Би и Ники Минаж демонстрират във видео клиповете си, се пренесе и в реалния живот.

Карди Би нападна колежката си по време на парти за старта на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя директно се отправила към масата, на която седяла Ники Минаж и започнала да й крещи. Секунди след това я замерила с обувката си и се е наложило да бъде изведена от охраната.

Карди Би е видяна да напуска събитието боса, с разкъсана рокля и с очевидна цицина на челото. Самата Ники Минаж публикува снимки в профила си в Instagram, на които се вижда, че очевидно необезпокоявано се наслаждава на шоуто и е в добро настроение въпреки неприятната случка.

Карди Би роди момиченце, кръсти го Култура

Двете дами водят задочен спор в социалните мрежи. Той избухна, след като Ники направи коментар за това каква лоша майка е колежката й, два месеца след раждането на дъщеричката й. Самата Карди Би пък обвинява Минаж, че нейни приближени пречат на други артисти да работят с Карди Би.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си