Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Принцът проговори за смъртта на Даяна и за неизчезващата болка

Принц Уилям даде едно от най-откровените си интервюта досега. Той проговори за смъртта на майка си и тъгата, че децата му никога няма да я познават.

Бъдещият крал разкрива пред сп. GQ, че са му трябвали цели 20 години, за да се справи с болката покрай загубата на едно от най-любимите му същества. “В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха”, откровен е Уилям. Той допълва, че много му се иска Даяна да познаваше децата му – принц Джордж и принцеса Шарлът.

“Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него”, казва още Уилям.

Пред изданието, Уилям позира и с цялото си семейство – Кейт, двете им деца и кучето Лупо. “Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни”, категоричен е принцът.

Снимки: Profimedia; GQ

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 МАРТ 2019

YouTube звезда изтезавала децата си, за да ги принуди да се снимат

Мишел Хакни и двамата й по-големи сина са били арестувани

Горещи новини21 МАРТ 2019

Честито на Джесика Симпсън и Ерик Джонсън!

Само ден след като Джесика сподели, че се радва, че бременността й е към края си, малката се роди.

Горещи новини21 МАРТ 2019

Бившата на Алекс Родригес за годежа му с Джей Ло

Алекс и Дженифър се сгодиха в началото на този месец. За първи път от тогава Синтия проговори.

Горещи новини21 МАРТ 2019

Диляна Попова и Блатечки отново живеят заедно

Слухът за втория шанс на двойката стават все по-упорити