Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Принцът проговори за смъртта на Даяна и за неизчезващата болка

Принц Уилям даде едно от най-откровените си интервюта досега. Той проговори за смъртта на майка си и тъгата, че децата му никога няма да я познават.

Бъдещият крал разкрива пред сп. GQ, че са му трябвали цели 20 години, за да се справи с болката покрай загубата на едно от най-любимите му същества. “В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха”, откровен е Уилям. Той допълва, че много му се иска Даяна да познаваше децата му – принц Джордж и принцеса Шарлът.

“Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него”, казва още Уилям.

Пред изданието, Уилям позира и с цялото си семейство – Кейт, двете им деца и кучето Лупо. “Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни”, категоричен е принцът.

Снимки: Profimedia; GQ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

Концертът бе внезапно прекъснат след третата песен

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Двете присъстваха заедно с мъжете си на премиерата на "Цар Лъв"

Горещи новини14 ЮЛИ 2019

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

За пръв път Кейт и Пипа Мидълтън и Меган Маркъл се появяват трите заедно

Горещи новини13 ЮЛИ 2019

Кубрат Пулев и Андреа са се разделили

Разбираме от последната публикация на Андреа