Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Принцът проговори за смъртта на Даяна и за неизчезващата болка

Принц Уилям даде едно от най-откровените си интервюта досега. Той проговори за смъртта на майка си и тъгата, че децата му никога няма да я познават.

Бъдещият крал разкрива пред сп. GQ, че са му трябвали цели 20 години, за да се справи с болката покрай загубата на едно от най-любимите му същества. “В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха”, откровен е Уилям. Той допълва, че много му се иска Даяна да познаваше децата му – принц Джордж и принцеса Шарлът.

“Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него”, казва още Уилям.

Пред изданието, Уилям позира и с цялото си семейство – Кейт, двете им деца и кучето Лупо. “Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни”, категоричен е принцът.

Снимки: Profimedia; GQ

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 МАЙ 2019

Деси Цонева бременна с момиченце, бащата е 19 години по-възрастен

Явор Стефанов й помогнал след загубата на баща й

Горещи новини25 МАЙ 2019

Меган Маркъл ще се завърне на 8 юни

Очаква се херцогинята на Съсекс да поеме скоро първия си официален ангажимент откакто роди

Горещи новини25 МАЙ 2019

Latest Look: Оливия Кулпо на фестивала в Кан

Мис Вселена демонстрира перфектния си вкус още веднъж

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си