Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Принцът проговори за смъртта на Даяна и за неизчезващата болка

Принц Уилям даде едно от най-откровените си интервюта досега. Той проговори за смъртта на майка си и тъгата, че децата му никога няма да я познават.

Бъдещият крал разкрива пред сп. GQ, че са му трябвали цели 20 години, за да се справи с болката покрай загубата на едно от най-любимите му същества. “В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха”, откровен е Уилям. Той допълва, че много му се иска Даяна да познаваше децата му – принц Джордж и принцеса Шарлът.

“Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него”, казва още Уилям.

Пред изданието, Уилям позира и с цялото си семейство – Кейт, двете им деца и кучето Лупо. “Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни”, категоричен е принцът.

Снимки: Profimedia; GQ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Новото лице на Chanel No. 5 - Марион Котияр

Името на френската актриса ще остане в историята, наред с това на Мерилин Монро, Сузи Паркър и Никол Кидман