Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Принцът проговори за смъртта на Даяна и за неизчезващата болка

Принц Уилям даде едно от най-откровените си интервюта досега. Той проговори за смъртта на майка си и тъгата, че децата му никога няма да я познават.

Бъдещият крал разкрива пред сп. GQ, че са му трябвали цели 20 години, за да се справи с болката покрай загубата на едно от най-любимите му същества. “В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха”, откровен е Уилям. Той допълва, че много му се иска Даяна да познаваше децата му – принц Джордж и принцеса Шарлът.

“Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него”, казва още Уилям.

Пред изданието, Уилям позира и с цялото си семейство – Кейт, двете им деца и кучето Лупо. “Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни”, категоричен е принцът.

Снимки: Profimedia; GQ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: "Липсва ми да бъда докосвана"

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Ники Минаж създаде първата си колекция в колаборация с Fendi

Звездата наскоро заяви, че се отказва от музикалната си кариера. Дали това е новото й амплоа?

Горещи новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете?

Промяната във външния вид на херцогинята даде повод за този слух