Звезди : Горещи новини28 ФЕВРУАРИ 2019

Тейлър Суифт се лекува с песни

Колко от вас са се лекували с песните на Тейлър Суифт? Тя споделя кои помагат най-много на нея.

Тейлър Суифт е известна със своите песни за бивши гаджета. Тя споделя кои точно са тези, с които се лекува от разбиване на сърцето.

Колкото и да е тъжно, след всяка приключила връзка на певицата феновете й очакват нов нейн сингъл.  Всички знаем, че тя така се лекува след раздяла.

Но сега певицата се появи на корицата на списание Elle със свое есе на име “Силата на попа”. То разказва за песните, изключващи нейните, които са й помогнали през различните трудни моменти в живота й.

Екс фактор: Любовното досие на Тейлър Суифт

Започва с песента на Dixie Chicks – “Cowboy take me away”, което й напомня за времето й, когато е била на 12 в Пенсилвания. След това минава през “I Write Sins Not Tragedies” на Panic! At The Disco и “How to Save a Life” на The Fray, които я връщат назад в годините й от гимназията, когато вече е прекарвала повечето си време по музикални турнета. Разказва, че е прекарвала редките случаи на свободни вечери сама, рисувайки и слушайки тези песни.

Ето го новият мъж до Тейлър Суифт

Сега певицата е в щастлива връзка с Джо Алвин. Но когато е преминавала през раздяла, единственото, което й е помогнало са били песните “You Learn” на Аланис Морисет, “Put Your Records On” на Корин Бейли Рей и “Why” на Ани Ленокс.

А за нейните собствени песни, тя коментира, че й дават възможност да се върне към хубавите и лошите спомени. “Искам да си спомням точния момент, когато ти открадват сърцето” казва Тейлър.

Тейлър Суифт се заяжда с Ким Кардашиян в новото си видео

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи