Звезди : Горещи новини25 НОЕМВРИ 2018

Теодора Духовникова се е преборила с рак на гърдата

Актрисата написа пост във Фейсбук, в който разказва за преживяното

Звездата на българския театър и телевизия Теодора Духовникова е поредната жена, сблъскала се със страшната диагноза рак на гърдата.

Теодора сподели за битката си в пост във Фейсбук.

Повод да го направи пък стана участието й в сериала “Откраднат живот”. Там Теодора Духовникова влиза в ролята именно на жена с рак на гърдата, но се оказва, че й извън ролята й се е наложило да води битка за живота си.

Слава богу, лечението на Теодора е успешно, споделя тя. И не само благодари на своите лекари, но и проговаря за важността на това мъжът до една жена с диагноза рак да умее да застане твърдо до нея и да й окаже пълноценна подкрепа. “Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват”, констатира Теодора, която миналия петък спечели наградата “Жена на годината”.

Ето целия текст на поста на Теодора Духовникова:

“Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата обаче ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на Бога с добър край”, пише Духовникова. „Тук е моментът, може би да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова. За всичко! И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в „Откраднат живот”. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света! Много, много голям доцент Банков! (не Юли Вергов, нали. Да не бъркаме филмите с живота  :/) А иначе – да играеш с Юли и да го обичаш- безценно.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Вижте деликатната рисунка, с която актрисата празнува любовта си

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

Любопитни истории от някои от най-пищните сватби на известните

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Лари Кинг се развежда със седмата си съпруга

85-годишният водещ и актрисата Шон Кинг се карали за имоти