Теди Бургазлиева проговори за загубата на сестра си

Какво още казва миската за развода и решението да се установи в САЩ

Теди Бургазлиева e смятана и до днес за най-красивата носителка на титлата “Мис България”.

Тя печели короната през далечната 2002 година. След спечелената титла, Теди прави страхотна кариера на модел. Малко след това се омъжва за футболиста Александър Младенов. Всичко изглежда страхотно, докато не става ясно, че двамата се развеждат след доста кратък брак.

Теди Бургазлиевa разкри тайната на перфектната си визия

Тя решава да замине за Щатите, за да загърби мъката. “Основната причина да замина за Щатите беше моят неуспешен брак и развода ми. Просто имах нужда да остана сама, имах нужда да пътувам. Може би повечето разведени жени ще ме разберат, просто исках да се откъсна от всичко познато, от миналото, общите ни познати.”

До 2010 г., когато трагично умира сестра й Яна, докато е бременна. “Аз загубих сестра си и племенничето си при усложнения по време на бременността й. Тя беше с диагноза синдром на ХЕЛЛП, който не е много познат и в България почти няма информация за този синдром, нито за причините за появата, нито за лечението, наистина много рядко заболяване.

Теди Бургазлиева се омъжи за българин в Щатите

След тази поредица от трагични събития в живота на миската, тя взима решение да се установи окончателно в чужбина и да започне нов живот. Днес Теди живее в Лос Анджелис със своя нов съпруг – Симеон, когото среща случайно. И той като нея емигрирал в Щатите без да познава никого. В началото тя му била нещо като гид и му показвала Лос Анджелис, но малко по малко приятелството им преминало в сериозна връзка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

Концертът бе внезапно прекъснат след третата песен

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Двете присъстваха заедно с мъжете си на премиерата на "Цар Лъв"

Горещи новини14 ЮЛИ 2019

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

За пръв път Кейт и Пипа Мидълтън и Меган Маркъл се появяват трите заедно

Горещи новини13 ЮЛИ 2019

Кубрат Пулев и Андреа са се разделили

Разбираме от последната публикация на Андреа