Тайното оръжие на Хари – половинката му

Съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, винаги предизвиква овациите на публиката и изглежда той го знае много добре.

Когато Хари се появи на сцената да даде речта си, всички бяха впечатлени от неговите думи. Най-добрата част? Големият завършек с тайното му оръжие.

На хората от кралско потекло им се налага да бъдат добри оратори, за да задържат вниманието на публиката, когато изнасят важни речи на събития. Но в случая на Хари това не е изцяло нужно. Той си има тайно оръжие – жената до себе си.

Принцът изнесе вдъхновяваща реч за група от млади хора от студенти и техните преподаватели по повод инициативата „WE day“. Накрая той реши да завърши с грандиозен край, който знае, че публиката ще обикне. Отиде зад сцената и „довлече“ съпругата си до него.

Меган Маркъл се появи леко засрамена, но усмихната както винаги и помаха към зрителите. Стилът й беше изискан с черен панталон и топ, прилепнали по тялото и подчертаващи бебешкото й коремче, и нагоре тъмно синьо яке.

Latest Look: Меган Маркъл като ангелско видение

Това е втората година, в който Хари произнася реч по повода. Миналият път беше придружен от тогавашната си приятелка – Кресида Бонас. Тя не беше довлече на сцената, но го окуражаваше от публиката. Явно това е оръжието на принц Хари – вдъхновението и подкрепата от жената до него.

През речта си принцът говореше с цел да мотивира младите хора да реализират мечтите си и да бъдат себе си. Разказа, че Меган често му напомня за любимата му фраза от Мартин Лутър Кинг „Тъмнината не може да създаде тъмнина, само светлината може да го направи. Омразата За завършващи думи в речта си със съпругата си под ръка той използва „Приятели, аз съм зад вас, ние сме зад вас – затова започвайте работа!“

Меган и Хари избраха кръстници за бебето си

Меган и Хари спазиха обещанието си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Тихата революция продължава - Меган си смени и годежния пръстен

Херцогинята го е актуализирала по свой дизайн

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Риана използва за колекцията си манекен с истински извивки

Почитателите на певицата я поздравиха за решението

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Предсватбен купон по река Сена за Софи Търнър и Джо Джонас

Етървата на булката Приянка Чопра обаче открадна шоуто

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Домът на Меган и Хари е готов, а кой плати сметката?

Всички говорят за скъпото преустройство и ремонта на имението, в което се нанесе семейството