Тайното оръжие на Хари – половинката му

Съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, винаги предизвиква овациите на публиката и изглежда той го знае много добре.

Когато Хари се появи на сцената да даде речта си, всички бяха впечатлени от неговите думи. Най-добрата част? Големият завършек с тайното му оръжие.

На хората от кралско потекло им се налага да бъдат добри оратори, за да задържат вниманието на публиката, когато изнасят важни речи на събития. Но в случая на Хари това не е изцяло нужно. Той си има тайно оръжие – жената до себе си.

Принцът изнесе вдъхновяваща реч за група от млади хора от студенти и техните преподаватели по повод инициативата „WE day“. Накрая той реши да завърши с грандиозен край, който знае, че публиката ще обикне. Отиде зад сцената и „довлече“ съпругата си до него.

Меган Маркъл се появи леко засрамена, но усмихната както винаги и помаха към зрителите. Стилът й беше изискан с черен панталон и топ, прилепнали по тялото и подчертаващи бебешкото й коремче, и нагоре тъмно синьо яке.

Latest Look: Меган Маркъл като ангелско видение

Това е втората година, в който Хари произнася реч по повода. Миналият път беше придружен от тогавашната си приятелка – Кресида Бонас. Тя не беше довлече на сцената, но го окуражаваше от публиката. Явно това е оръжието на принц Хари – вдъхновението и подкрепата от жената до него.

През речта си принцът говореше с цел да мотивира младите хора да реализират мечтите си и да бъдат себе си. Разказа, че Меган често му напомня за любимата му фраза от Мартин Лутър Кинг „Тъмнината не може да създаде тъмнина, само светлината може да го направи. Омразата За завършващи думи в речта си със съпругата си под ръка той използва „Приятели, аз съм зад вас, ние сме зад вас – затова започвайте работа!“

Меган и Хари избраха кръстници за бебето си

Меган и Хари спазиха обещанието си

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АПРИЛ 2019

Пухкавата Кристина Милиан е история

Поп звездата е започнала да тренира интензивно и е напълно променена

Горещи новини20 АПРИЛ 2019

Хайди Клум под ръка с близнаци

Вижте тях, както и останалите звезди от червения килим на наградите "About You"

Горещи новини20 АПРИЛ 2019

Адел се раздели със съпруга си Саймън

След 9-годишна връзка Адел и Саймън се разделиха

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

От Джъстин Бийбър до Леонардо ди Каприо - 30 известни личности в една песен

Lil Dicky обедини някои от най-големите имена в музикалната и в кино индустрията за един специален проект